» »

Laptop do 1200€

Laptop do 1200€

Hammer123 ::

Rabim pomoč pri nakupu prenosnika do 1200€. Gre se za vsakdanjo uporabo(programiranje, gledanje filmov, igranje iger,...).

Znamka ni pomembna.

Hvala za odgovore!

janwoolf ::

C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W

V-i-p ::

Tale za takšno ceno ponuja odločno premalo...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

El Nino ::

Tole je pa že bolje, sploh če se bo večinoma uporabljal kot primarni računalnik, že zaradi 17" ekrana.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Asus-i so kar nabiti z komponentami, glede na ceno, tale je 17", dobre karakteristike, pa malo nad jurja: http://www.laptop-shop.si/prenosniki-as...

eva ::

Pozdravljeni. Tudi jaz bi prosila za pomoč pri nakupu prenosnika. O vseh raznoraznih firmah, različnih procesorjih itd. se mi niti malo ne sanja, zato bi lepo prosila za nasvete.

Prenosnik mislim uporabljati za študij (gradbeništvo, posledično razni programi) in seveda surfanje po internetu, gledanje filmov itd.. Stric mi je priporočal HP (za boljše nasvete pravi, da ni več tolko v tem:/), v Monitorju sem si prebrala ocenjevanje prenosnikov, samo sem vedno bolj zmedena. Prevelika izbira I guess... Do kakih 800 e bi se našlo kaj primernega?

zlobcek ::

nekaj z 1650x1080 pixlov. Že zaradi autocada oz. arhicada in podobnih risarskih programov. Ostalo pač v tem cenovnem rangu.

Leks ::

Jaz bi ti priporočal kakšnega HP 8710p, vendar je precej izven tvojega budgeta.

nurmaln ::

"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

zee ::

Imel sem priloznost delati na HP 8710p, vendar me kvaliteta izdelave ni prepricala. Osebno se mi zdi selo slampasto narejen, problematicen je tudi softver, ki racunalnika oz. procesorja le stezka spusti na nizjo frekvenco od nizje. Posledicno se zadeva precej greje.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

No, kaj pa če so "omejitve" 17'' ekran (non glare), core 2 duo procesor, minimalno 3 gb rama. cena pa ok. 1000 e. Zdaj že malo dvomim v hp.. kaki predlogi?

če naročim v nemčiji, kak je z razporeditvijo tipk na tipkovnici?

ender ::

Iz Nemčije boš dobil laptop z nemško razporeditvijo tipk. Praktično edini laptopi, ki poleg HPja nimajo glare ekrana so Lenovo (razen R61i serije).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

T-h-o-r ::

http://www.mimovrste.com/artikel/275010...

kakšno baterijo ti dajo zraven?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

http://www.hermesnova.si/prenosni_racun...

je to dober prenosnik glede na ceno?
koliko ramov max podpira matična (po čem to vidim?)?
je grafična zadosti dobra za autocad in podobne programe?
(kako pa vem, če je grafična ločena pri prenosnikih?)

najlepša hvala,
lp

BaRtMaN ::

Quadro in FireGL kartice so namenjene profesionalni uporabi, predvsem OpenGLa, na katerem slonijo programi za CAD.

Glede na to, da ima tale HP 3 leta garancije, ga požegnam. Dober je. :)

ender ::

Quadro NVS so poslovne kartice za prenosnike (v resnici gre za GeForce Go čipe, ki delujejo pri nekoliko nižjih frekvencah za večjo stabilnost). Večinoma nimajo certificiranih gonilnikov za AutoCad ipd.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Scarface ::

Priporočam HP-ja s podaljšano 3letno garancijo.... Sem sprobal že mnoge druge...Toshiba, Dell, Asus.... pa za moje pojme po letu in več uporabe niso ostali niti blizu. Ko so novi pa delujejo vsi odlično....
Been there, done that....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Scarface ()

koyotee ::

naucte se ze enkrat podajat linke v pravi obliki!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

BaRtMaN ::

Quadro NVS so poslovne kartice za prenosnike (v resnici gre za GeForce Go čipe, ki delujejo pri nekoliko nižjih frekvencah za večjo stabilnost). Večinoma nimajo certificiranih gonilnikov za AutoCad ipd.

Pa sem zvedu nekaj novega. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup prenosnika za okoli 2000€

Oddelek: Kaj kupiti
333467 (2832) lopov
»

Vrednost laptopa (HP)

182637 (1850) MI5Ek-
»

Pomoč-prenosnik

432700 (2385) katja1986
»

17`laptop z core2duo in 2gb ram min - kateri?

161870 (1163) Spy
»

Toshiba Satellite vs. HP Compaq

91528 (1395) N-E-O

Več podobnih tem