Forum » Programiranje » JavaScript in C++
JavaScript in C++
shock ::
Pozdravljeni,
imam eno napravico, ki ima notri vgrajen web engine s podporo JavaScripte. Zaradi omejenosti JavaScripte, bi v C/C++ spisal tak program, ki bi znal prebrati vsebino direktorija na lokalnem flash disku. Moje vprašanje je kako naredim to interakcijo med JavaScriptom in C/C++, tako da funkcija v JavaScript-u kliče funkcijo C++? Ne prosim lih, da mi naredite cel program ampak nasvet kako naj se tega lotim.
Lp
imam eno napravico, ki ima notri vgrajen web engine s podporo JavaScripte. Zaradi omejenosti JavaScripte, bi v C/C++ spisal tak program, ki bi znal prebrati vsebino direktorija na lokalnem flash disku. Moje vprašanje je kako naredim to interakcijo med JavaScriptom in C/C++, tako da funkcija v JavaScript-u kliče funkcijo C++? Ne prosim lih, da mi naredite cel program ampak nasvet kako naj se tega lotim.
Lp
Tutankhamun ::
Ker nevem kaj se da delat z java scriptom, bom samo ugibal.
Preko javasripta pokličeš svoj programček (seveda če se to da :)
Ta programček prebere vsebino mape in kreira eno datoteko kamor zapiše vsebino mape.
Pol pa v javascriptu to datoteko odpreš pa prikažeš...
Al ti pa tvoj programček kr zgenerira html stran o vsebini mape, ti pa sam odpreš. Programček pa recimo na določen interval posodablja datoteko.....
Al pa če se da pregledat vsebino mape kr z javascriptom :P
Preko javasripta pokličeš svoj programček (seveda če se to da :)
Ta programček prebere vsebino mape in kreira eno datoteko kamor zapiše vsebino mape.
Pol pa v javascriptu to datoteko odpreš pa prikažeš...
Al ti pa tvoj programček kr zgenerira html stran o vsebini mape, ti pa sam odpreš. Programček pa recimo na določen interval posodablja datoteko.....
Al pa če se da pregledat vsebino mape kr z javascriptom :P
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB
Ktj ::
...web engine s podporo JavaScripte...
Predlagam da pogledaš kaj ti tvoj web engine podpira(python, java, php,...) in narediš v enem iz podprtih jezikov. Vsekakor za izvajanje C\C++ funkcije je trega program prevesti. Mogoče laho kličeš DLL in si spišeš primeren DLL(oz .SO če tisto laufa na Linuxu).
shock ::
Poleg te napravce imam še crosscompiler ter piše da lahko "dodatne" funkcionalnosti razširim s plugini (+geko-SDK???)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna aplikacija - kot namizni programOddelek: Programiranje | 1627 (952) | nightrage |
» | Zamenjava JavascriptaOddelek: Programiranje | 5695 (4128) | Mavrik |
» | Izšel Chrome 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19762 (16755) | joebanana |
» | Microsoft in Nokia izbrala jQueryOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4788 (3927) | PaX_MaN |