» »

univerzalni daljinc logitech h525

univerzalni daljinc logitech h525

krip ::

Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje z tem daljincem pa če se da upravljat dosti naprav, če kar povem za sebe( plazma panasonic, komponente + dvd yamaha t-2 televizija) res bi bil hvaležen za kak nasvet in ali ga je teško sprogramirat da deluje kot ti paše:)!

l.p.

vinetu ::

LuGi ::

Samo naklikas in dodas to kar zelis =)

Sprogramirano imam tv, klimo, xbox 360, popcorna,.. ni da ni =)

damjan1980 ::

upravlja vse mogoče, nastaviš ga pa z lahkoto. Edino poglej rajši model 555, malenkost dražji, ampak bojda precej bolj kvalitetno izdelan in nekaj dodatnih knofov ima

megla100 ::

Drugače odličen daljinec, vendar bi za tako ceno lahko imel kvalitetnejšo tipkovnico. Meni namreč po dveh letih numerični del tipkovnice ni več prijel. Če je 555 res kvalitetnejši, tudi jaz priporočam slednjega.

Kar pa se tiče nastavitev in uporabe pa nimam pripomb. Če si slučajno lastiš napravo ki ni podprta, ga pač naučiš z originalnim daljincem. Vse nastavitve opraviš na PC-ju, na koncu pa daljinec priključiš preko USB-ja in nastavitve preneseš.

HunterMan ::

Deluje super, edino moti me ker je počasen. Za 555 bi zamenju sam, če bi bil kaj hitrejši, mislim da je čist dovolj kvaliteten.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri univerzalni daljinec

Oddelek: Kaj kupiti
244233 (883) slavko45
»

Logitech Harmony Hub

Oddelek: Kaj kupiti
51160 (888) Pobes
»