Forum » Pomoč in nasveti » Težave tipa ' SSL '
Težave tipa ' SSL '
Igor0 ::
Živjo
naenkrat se je pojavila nasledna težava pri odjemu pošte na mobilni telefon.
Uporabljam WM 6.5 in do pred dvema dnevoma je zadeva delovala OK. Odjem pošte s strežnikov Siola, Volje in Gmaila je deloval BP, tako preko GPRS omrežja, kakor tudi preko Wifi. Zadnja dva dni pa mi preko Wifi odjem dela OK, preko GPRS omrežja pa mi občasno ne dela, in javi pri povezavi naslednje sporočilo :
"A Secure Sockets Layer (SSL) connection could not be established"
Ne glede na lokacijo ali omrežje (GPRS, EDGE, UMTS ali HDSPA) mi odjem v istem dnevu dela ali pa ne, kakor kdaj.
Kje naj iščem napako ?
LP
PS: naj modi prestavijo v pravi oddelek, prosim.
naenkrat se je pojavila nasledna težava pri odjemu pošte na mobilni telefon.
Uporabljam WM 6.5 in do pred dvema dnevoma je zadeva delovala OK. Odjem pošte s strežnikov Siola, Volje in Gmaila je deloval BP, tako preko GPRS omrežja, kakor tudi preko Wifi. Zadnja dva dni pa mi preko Wifi odjem dela OK, preko GPRS omrežja pa mi občasno ne dela, in javi pri povezavi naslednje sporočilo :
"A Secure Sockets Layer (SSL) connection could not be established"
Ne glede na lokacijo ali omrežje (GPRS, EDGE, UMTS ali HDSPA) mi odjem v istem dnevu dela ali pa ne, kakor kdaj.
Kje naj iščem napako ?
LP
PS: naj modi prestavijo v pravi oddelek, prosim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dlancnik Fujitsu-Siemens Pocket Loox 610 BT/WLAN -osebno mnenjeOddelek: Strojna oprema | 2073 (1331) | Politik |
» | Bodo mobilni operaterji morali podpreti VoIP?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3869 (2746) | Poldi112 |
» | Gmail bo deloval tudi brez povezaveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6437 (3676) | CaqKa |
» | Zunanja antena za gprs/UMTS kartico Novatel wireless Merlin XU870Oddelek: Omrežja in internet | 3876 (3332) | Spajky |
» | Najceneje do navigacije, GPS sprejemnik? Katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 4813 (4319) | icko |