Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne prikaže vključen Mp4
Računalnik ne prikaže vključen Mp4
Fadil ::
Pozdravljeni !
Imam Mp4 Meizu M6 in zadeva je super. Ko sem ga kupil je bilo vse OK. Danes sem hotel naložiti še nekaj pesmi, pa mi ga računalnik ne pokaže. Mp4 se polni, vendar ko grem v " Moj Računalnik " mi ga ne pokaže, kot Removable disk. Ko vključim normalen USB ključ v isti vhod dela BP, a Mp4 ne pokaže. Je mogoče potrebno kaj nastaviti, ker drugače dela OK. Na hčerkinem računalniku ga zazna in lahko nalaga pesmi, na mojem pa ga ne pokaže. Na začetku pa je bilo vse OK. Prosim za nasvete in pomoč....
Lep pozdrav
Imam Mp4 Meizu M6 in zadeva je super. Ko sem ga kupil je bilo vse OK. Danes sem hotel naložiti še nekaj pesmi, pa mi ga računalnik ne pokaže. Mp4 se polni, vendar ko grem v " Moj Računalnik " mi ga ne pokaže, kot Removable disk. Ko vključim normalen USB ključ v isti vhod dela BP, a Mp4 ne pokaže. Je mogoče potrebno kaj nastaviti, ker drugače dela OK. Na hčerkinem računalniku ga zazna in lahko nalaga pesmi, na mojem pa ga ne pokaže. Na začetku pa je bilo vse OK. Prosim za nasvete in pomoč....
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri video obdelavi ZVOK NESKLADEN Z VIDEOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1007) | m0LN4r |
» | podnapisi pri filmih in serijahOddelek: Pomoč in nasveti | 5124 (4762) | WallSreet |
» | win7 - problem z predogledomOddelek: Operacijski sistemi | 3072 (2774) | Cold1 |
» | MP4 playerOddelek: Strojna oprema | 1359 (1099) | dustphoenix |
» | ni SLIKE SAMO zvok ?????Oddelek: Sedem umetnosti | 968 (844) | Gandalfar |