Forum » Kaj kupiti » klimatska naprava
klimatska naprava
mihalp ::
Pozdrav!
Kupujem klimatsko napravo in me zanima, če ima kdo izkušnje s tem. Zasledil sem tudi dražbo, gre pa za napravo PANASONIC CS/CU PW9GKE. Zanima me, do kakšne cene bi bilo pametno sodelovati oz. kako se specifikacije in kvaliteta ujemajo s samo ceno. Vsakega odgovora in svetovanja bom hvaležen.
LP, Miha
Kupujem klimatsko napravo in me zanima, če ima kdo izkušnje s tem. Zasledil sem tudi dražbo, gre pa za napravo PANASONIC CS/CU PW9GKE. Zanima me, do kakšne cene bi bilo pametno sodelovati oz. kako se specifikacije in kvaliteta ujemajo s samo ceno. Vsakega odgovora in svetovanja bom hvaležen.
LP, Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23107 (15381) | Spock83 |
» | barvni laserski printer - multi napravaOddelek: Kaj kupiti | 5700 (3431) | mailer |
» | Katero multifunkcijsko napravo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3240 (2980) | koyotee |
» | Večfunkcijska laserska napravaOddelek: Kaj kupiti | 1638 (1497) | darkolord |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7548 (6087) | BlaY0 |