» »

kalkulator

kalkulator

roli ::

Po približno petih letih se je začel poslavljati moj Texas instruments TI-30x 2B, ki mi je bil zelo pri srcu. Začasno sem nabavil Sharp El-531WH. Problem je, ker je smotan. Številke pri texasu vnašaš zgoraj medtem, ko pri sharpu vnašaš oklepaje in ostale zadeve zgoraj, števila pa spodaj. Da ne omenjam, da majmun namesto da bi povedal kaj jenarobe vrže samo error 1,2... V glavnem kar hočem je dobiti enakega ali boljšega texsasa. Torej isti model ali pa kaj z 4 vrsticami. Pa želim neko slo spletno trgovino.
http://www.r00li.com

ToniT ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ToniT ()

KandazaR ::

Tule maš nekej se bo že našlo http://www.nakupovanje.net/_search.php?...

To kater kalkulator je boljše je čisto subjektivno. Al je sharp ali casio ali texas instruments. Meni je pa ravno sharp pri srcu. Je pa dejstvo da se človek na nekaj navadi prehod na nekaj drugega pa je moteč. Npr casio je sploh polom zame ko moraš najprej neko število vtipkat in potem npr cos, medtem ko pa sharp dela tako kot je formula cos in nato število.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

roli ::

To da se zadeve navadiš zagotovo drži. To je tudi res saj mi je po petih letih uporabe ta zelo poznan. Saj sharp je tudi OK samo mi pa lahko požre živce včasih. Ker nima tako lepih menijev kot texas, da ne omenjam malo čuknjenega vnosa števil. Verjetno ga bom zamenjal za isti model ali pa tole:
http://www.nakupovanje.net/kalkulator-t...
Ki je iz iste serije samo ima 4 vrstice. Kar sicer ne rabim (vsaj v srednji šoli ne) ampak je bolj enostavno vnašati direktno ulomek pri kakih obrazcih, kot pa razne oklepaje gor in dol.
http://www.r00li.com


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kalkulator za študij

Oddelek: Šola
316227 (3093) seminal
»

Nakup kalkulatorja

Oddelek: Kaj kupiti
476921 (5876) Samael
»

Znanstveni kalkulatorji

Oddelek: Kaj kupiti
288032 (6329) matichy
»

kalkulator

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
131939 (1529) steev
»

Kateri kalkulator..

Oddelek: Kaj kupiti
195522 (5259) teato

Več podobnih tem