» »

Kako videt webkamero na drugem pc-ju

Kako videt webkamero na drugem pc-ju

Laki_ laik ::

Zanima me ali kdo ve če je možno ali obstaja program z katerim je možno neopazno videt oziroma gledat spletno kamero ki je na drugem oziroma oddaljenem pc-ju.To vprašam zaradi tega ker sem oče problematičnega fanta ki mi zatrjuje da hodi na faks vendar sem dobil informacije da to ni res.Pričel se je družit tudi z sumnjivo družbo tak da bi res rad samo dokaz da potem lahko ukrepam.
Lepo vas prosim vse ki bi vedeli način ali kak program z katerim bi to lahko naedil na neviden način.

janezek67 ::

Oče, prej mi potreboval kakšno drugo knjigo imenovano vzgoja otrok od Penelope Leash. Če bi sledil tem navodilom in z otrokom delal celo življenje, tako da bi si zaupala, teh težav sedaj nebi imel. Ukrepaj pa tudi brez kamere. Najprej mu za kazen vzemi tisto, kar mu največ pomeni.

Zgodovina sprememb…

alexxxx ::

Mislim da je to za tebe klik (beri: To je vdor v tujo zasebnost!)

Laki_ laik ::

hvala za opozorila.tega se tudi sam zavedam.če koga moti lahko odstrani moj post.

Furbo ::

Obišči ga kdaj nenajavljeno, pa boš hitro zavohal, koliko je ura. Tole s kamero je pa neumnost, da ne rečem podcenjevanje pameti ostalih udeležencev tukaj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

maxum ::

Rado,
prvič to kar želiš se ne da. ker vsak "normalen" študent ima verjetno antivirus in firewall vklopljen tako da kar bi rad dosegel ni možno.ne da bi "podcenjeval" druge, tudi drugi tu ne morejo kar tako vdreti v drug PC, brez da jim tista oseba ne "pomaga"....neke random security camere že mogoče, a to kar ti zelis no way.

drugič se pa strinjam, vzgoja je najbolj racionalna rešitev, odkrit pogovor včasih že zaleže, a res odkrit da on razume da si odkrit z njim!ne le da ga želiš "pretentati" ali ukazovati itd...
srečno

tempoFlow ::

Prvič, naj te spomnim, da otroci niso naša lastnina, dobimo jih le na posodo, tako da se moramo tako tudi obnašati do njih.
Očitno je med vama prišlo do pomanjkanja komunikacije in odtujenosti, česar pa s takšnim nadzorom ala big-brother nikakor ne boš omilil, kvečjemu še bolj zaostril.
Svetujem ti tehniko zaupanja in odprtega pogovora. To morda ne bo takoj obrodilo vidnih sadov, a če bo sin ugotovil, da ti lahko zaupa (predvsem ga ne smeš obsojati), ti bo morda celo sam kaj povedal.

Thagirion ::

žal se to res ne da..drugače pa, hodi na faks, torej ni več star 15 let.
Začel si je ustvarjat svoje življenje in kar si bo skuhal to bo pojedel.
Sploh če je prvo leto na faksu..vsi vemo kako je takrat ;)

ToniT ::

žal se to res ne da..drugače pa, hodi na faks, torej ni več star 15 let.
Začel si je ustvarjat svoje življenje in kar si bo skuhal to bo pojedel.
Sploh če je prvo leto na faksu..vsi vemo kako je takrat

Potem je pa mali genij!

Prej bo star 18 in več let, kar pomeni da je polnoleten in odgovarja sam za svoja dejanja. Vzgoja je že zamujena, ena od rešitev je odstavitev od korita po predhodnem pogovoru (če le-ta ne da rezultatov) - sicer se sliši kruto, vendar bodo stvari šle samo na slabše in bo potem še hujše.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Otroka na rit. Kje je meja? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
596113170 (98372) mailer

Več podobnih tem