Forum » Pomoč in nasveti » Zmrzovanje namizja
Zmrzovanje namizja
Robocop1 ::
Že kak teden mi po določenem času uporabe računalnika (samo takrat, ko sem povezan na net --> v času pol ure) zmrzne namizje. Pa ne zmrzne čisto do konca: program ki ga imam odprtega se še vedno izvaja, miško tudi lahko premikam. Če pa okno minimiram v orodno vrstico, ga ne morem več odpreti, ker orodna vrstica zmrzne. Tudi če kliknem katero koli od ikon na namizju, se nič ne zgodi. Računalnika pa ne morem resetirati ali izklopiti z klikom na gumb "zaustavitev sistema", ampak moram pritisniti na gumb za vklop/izklop računalnika.
Zanima pa me, kako naj vem, kje je napaka? Je težava v programski ali strojni opremi?
Zanima pa me, kako naj vem, kje je napaka? Je težava v programski ali strojni opremi?
Robocop1 ::
Sem že probal. Odpre se sicer okence "Upravitelj opravil", vendar mi ne koristi preveč, saj ne morem klikniti niti enega gumba --> ni odziva. Tudi če mi ga uspe klikniti, se Upravitelj opravil zapre in obstanem v praznem namizju (samo slika ozadja).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova posodobitev FirefoxaOddelek: Omrežja in internet | 3247 (2484) | Ales |
» | Cursor me zafrkava!Oddelek: Strojna oprema | 930 (668) | Shegevara |
» | Samodejno predvajaj (trdi diskiOddelek: Operacijski sistemi | 1160 (1018) | Pyr0Beast |
» | težave z win xp-obnovitev sistema nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1187) | zan126 |
» | Nakupovanje na spletni istrani JAE (cookie-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1123 (954) | Hammer |