Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji trdi disk ni zaznan
Zunanji trdi disk ni zaznan
jkocja5 ::
Torej, računalnik ne zazna zunanjega trdega diska. Sicer je gor nekaj podatkov, ampak jih ne rabm. Kaj naj nardim, da bo spet normalno delalo?
življenje ni praznik,
je šolski dan
ModriN96 ::
a ti v vseh usb vtičih ne zazna zunanjega diska al sam u enmu ne?
a si probu še na kermu drugmu kompu?
če znaš, loh tut disk iz zun. ohišja daš vn pa ga v komp rpklopš.
loh je pa tut krmilnik v zunanjem ohišju crknu...
a si probu še na kermu drugmu kompu?
če znaš, loh tut disk iz zun. ohišja daš vn pa ga v komp rpklopš.
loh je pa tut krmilnik v zunanjem ohišju crknu...
Ja, v vseh 4 vtičih ne dela. In v vseh 4 na drugem kompu.
Nimam pojma, kako bi ohišje razstavu.
Je pa pisalo nekaj dni nazaj, da je neki narobe s particijami, ampak takrat nisem niti prb. vedu, kaj hoče s tem povedat.
Nimam pojma, kako bi ohišje razstavu.
Je pa pisalo nekaj dni nazaj, da je neki narobe s particijami, ampak takrat nisem niti prb. vedu, kaj hoče s tem povedat.
življenje ni praznik,
je šolski dan
jst druge rešitve kot da ga daš iz ohišja vn pa direkt v komp ne vidm
če sam ne znaš pros kerga k ga poznaš da ga on da vn, čene pejt pa magar u kakšno štacuno s kompi in jih pros da ti oni še pogledajo kaj bi blo loh
je pa tut še ena varjanta... a ko zunanji disk prklopš v štrom... a slišiš da disk sploh zalaufa oz laufa? možn bi blo tut da je disk crknu?
če sam ne znaš pros kerga k ga poznaš da ga on da vn, čene pejt pa magar u kakšno štacuno s kompi in jih pros da ti oni še pogledajo kaj bi blo loh
je pa tut še ena varjanta... a ko zunanji disk prklopš v štrom... a slišiš da disk sploh zalaufa oz laufa? možn bi blo tut da je disk crknu?
No, zdej se je po enem tednu disk čedežno pojavu in neki časa je lepo delalo, potem pa je tole začel javljat:
Je kaka rešitev?
Je kaka rešitev?
življenje ni praznik,
je šolski dan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jkocja5 ()
krmilnik na zunanjem ohišju je "zjahan". dat ga popravlat je nesmisu, ker so sama ohišja že tolk pocen da te bo servis skor tok pršov kot pa nov ohišje.
če je pa še u garanciji pa reklameri pa bojo zamenal.
če je pa še u garanciji pa reklameri pa bojo zamenal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ModriN96 ()
OK, nesem jutr nekam (po novo ohišje očitno) pa da vidm, kaj bo.
življenje ni praznik,
je šolski dan
NazgulRR ::
Jaz sem zadnjič kupil čisto nov WD 1TB MyBook Essential zunanji disk. Ga prikopim na PC, ne dela nič. Probam vse USB porte..ne dela nič, probam drug USB kabel, ne dela. Nonstop mi je javljal error "USB Device not Recognized. One of the USB devices attached to this computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it"
Tudi WD TV ga ni prepoznal.
Čudno mi je blo da bi čistno nov disk ne delal. No, potem spet malo probam druge porte pa kar naenkrat začne delat. In dela od takrat naprej (potrkam po lesu). Takoj formatiratm (NTFS, 64k) in zaženem WD LifeGuard tools..tisti ta intenzivnejši test (cca. 9 ur) in ni javil nobene napake. Potem ga čez vikend počasi nafilam...ene 700GB videov gor na njenga skopiram in znova zaženem WD LifeGuard tools in ne javi nobene napake. Disk zdaj dela bp.
Se lahko česa bojim?
Tudi WD TV ga ni prepoznal.
Čudno mi je blo da bi čistno nov disk ne delal. No, potem spet malo probam druge porte pa kar naenkrat začne delat. In dela od takrat naprej (potrkam po lesu). Takoj formatiratm (NTFS, 64k) in zaženem WD LifeGuard tools..tisti ta intenzivnejši test (cca. 9 ur) in ni javil nobene napake. Potem ga čez vikend počasi nafilam...ene 700GB videov gor na njenga skopiram in znova zaženem WD LifeGuard tools in ne javi nobene napake. Disk zdaj dela bp.
Se lahko česa bojim?
če mene prašaš se nimaš česa bat... čist možno je tut da so winsi sami krivi da ne zaznavajo zmeri vsega kar utaknemo v usb vtič...
reku si pa da si kupu novga, kar pomen da če se pojav napaka, lahko lepo reklameraš pa je ;)
reku si pa da si kupu novga, kar pomen da če se pojav napaka, lahko lepo reklameraš pa je ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD My Passport zunanji diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (809) | xgeorgex |
» | Zunanji diskOddelek: Loža | 1554 (1343) | MIHAc27 |
» | [Zunanji disk WD] Reševanje podatkov z nedodeljenega prostoraOddelek: Pomoč in nasveti | 2482 (2331) | M1_Abrams |
» | Trdi disk WD 2TB neprepoznanOddelek: Pomoč in nasveti | 4065 (3736) | RuN |
» | DVD Pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2000 (1842) | boogie_xlr |