Forum » Mobilne tehnologije » Podaljšanje naročniškega razmerja
Podaljšanje naročniškega razmerja
B & O ::
LP. Pred kakim dobrim letom sem se vezal za 24 mesecev ob nakupu mobilnika na paket SMART, vmes sem paket zamenjal za ORTO v NULO. Pred kratkim se mi je mobilnik pokvaril in popravilo bi bilo nesmiselno kot trdi serviser. Zanima me ali lahko sklenem podaljšanje še za 24 mesecev že kar sedaj, čeprav ni še preteklo prvih 24 mesecev in vzamem nov mobilnik (v tem času ne bi dopolnil 31 let)? Je kdo že to probal?
ModriN96 ::
Če ma simobil tko kot mobitel in tušmobil potem ne morš umes podalšvat aneksa.
Oz umts aneks ne moreš, lahko pa narediš nov aneks GSM in se s tem vežeš za 12 mesecev.
Oz umts aneks ne moreš, lahko pa narediš nov aneks GSM in se s tem vežeš za 12 mesecev.
jurre ::
pobrskaj po simobilovi strani..nekje 5 mesecev pred potekom 24 mesecev lahko podaljsas brez stroskov, ce je vec kot 5 mesecev pa nekaj doplacas..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tušev Svetovni premium (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19391 (15986) | Lonsarg |
» | Si.mobil - Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnostiOddelek: Mobilne tehnologije | 4099 (3606) | Dr_Piškot |
» | simobil zaklep telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14053 (9544) | Entity |
» | Simobil vrača udarec(ali pa tud ne)Oddelek: Mobilne tehnologije | 2309 (1523) | mailer |
» | Kateri paket za zamenjavo džabesta???Oddelek: Mobilne tehnologije | 2516 (2057) | Dr_M |