Forum » Programiranje » [java] BlueJ error
[java] BlueJ error
Nuke_H2 ::
Živjo!
Nevem, če je to pravi oddelek za to temo ampak vseeno. Imam problem z BlueJ-om. Ko ga odprem se mi pojavi error (glej sliko). Pred tem mi je BlueJ normalno deloval, nato pa sem nekaj časa uporabljal NetBeans-e, sedaj pa mi BlueJ javlja napako. Težava se pojavi tudi, ko izključim požarni zid. Zanima me kakšne so "prave" nastavitve TCP/IP. Je imel že kdo prej takšno težavo? Kako bi jo rešil?
Prosim za pomoč.
Lp VodaH2O
Nevem, če je to pravi oddelek za to temo ampak vseeno. Imam problem z BlueJ-om. Ko ga odprem se mi pojavi error (glej sliko). Pred tem mi je BlueJ normalno deloval, nato pa sem nekaj časa uporabljal NetBeans-e, sedaj pa mi BlueJ javlja napako. Težava se pojavi tudi, ko izključim požarni zid. Zanima me kakšne so "prave" nastavitve TCP/IP. Je imel že kdo prej takšno težavo? Kako bi jo rešil?
Prosim za pomoč.
Lp VodaH2O
- spremenil: Nuke_H2 ()
infiniteLoop ::
Prav zares ne. Problem zgleda kot neka BlueJ specifika. Kaj c bi vprasal na kakem BlueJ forumu, kjer se zbirajo ljudje, ki se dejansko ukvarjajo s to aplikacijo.
None of us is as dumb as all of us.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrivnostni velemojster goja kar Googlov AlphaGoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9573 (5957) | Isotropic |
» | Nova anketaOddelek: Novice / Ankete | 6168 (5663) | PacificBlue |
» | [Java] Zagon appleta v HTMLOddelek: Programiranje | 1540 (1362) | Bela01 |
» | Algoritem aprioriOddelek: Programiranje | 1030 (852) | iggy |
» | CHESSOddelek: Igre | 1743 (1537) | CCfly |