» »

Težave z xpji

Težave z xpji

crazin' ::

Vem da je bilo o tem že nekaj napisanega vendar mi tudi to kar sem prebrala ni pomagalo, zato prosim če mi kdo lahko kako pomaga, namreč imam problem z obnovitveno točko sistema. Ne deluje!! Čeprav je v nastavitvah vse tako kot mora biti vklopljeno. Včeraj sem formatirala računalnik in vsa instalacija windowsov je potekala normalno brez težav, naložila sem drajverje tako kot morajo biti. Moj problem danes pa je ta, da ne naredi obnovitvene točke ko recimo zaženem Regcure ampak me na koncu opozori da moram vklopit restore point čeprav je ta že vklopljen. Tako za danes nimam nobene obnovitvene točke. Ko recimo želim obnoviti na včerajšnje točke pa lahko pridem do stopnje ko bi se moral pc restartat vendar me ta komanda "naprej" ne uboga. Lahko pritiskam kolikor hočem pa se ne zgodi nič. Ima kdo kakšno idejo kaj storit??

Potem imam naslednji problem. Firefox! Ko imam recimo že enkrat odprto okno v Firefoxu in ga minimiram in hočem recimo še 1x zagnat da bi odprla recimo kakšno drugo stran, me Firefox ne uboga. Se ne odziva oz. ne odpre novega okna. Prav tako če dam recimo iz zaznamkov nek zaznamek in dam "odpri v novem oknu" ne uboga in ne odpre nič, če pa dam odpri v novem zavihku pol pa odpre. Tega mi do sedaj nikoli ni delalo.
Naslednji problem s Firefoxom je ta, da mi ne prikazuje nobenih slik. Dam možnost išči slike... sicer odpre stran z zadetki vendar slike same niso vidne.

Lepo prosim če mi lahko kdo svetuje kaj naredit.

bluefish ::

če si včeraj formatirala računalnik, potem verjetno nisi nameščala prav veliko programov in ostalih stvari in bo morda najbolje, da še enkrat narediš format. Časovno še najmanj potratno, kot pa iskanje rešitev za toliko problemov.

solatko ::

Ko nalagaš nov sistem, moraš naložit gonilnike za vse naprave, predvsem pa za chipset, grafiko, zvočno in matično ploščo, pri brskalnikih (IE, Opera, Firefox...) moraš naložiti plugine (java, flash player.....). Obnovitveno točko ustvariš v Start-moj računalnik-lastnosti-obnovitvena točka-avtomatsko obnavljanje. Bilo bi dobro, če bi napisala, za kakšen računalnik gre, saj če je zadeva novejša, so lahko problem gonilniki za XP.

crazin' ::

Ok, nisem lih neki strokovnjak, upam pa da sem našla prave podatke.
Sistem: Microfoft Windows XP Professional, različica 2002 Service pack 3

Računalnik: AMD Athlon™XP2400+, 1.99GHz, 1,25 GB RAM-a
Pc sam je star menda ene 3 leta
Formatirala sem že večkrat pa nikoli nisem imela nekoh problemov, tokrat pa me je to presenetilo. Je še kakšna ideja?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15443173 (25213) BorutK-73
»

Dostop do NTFS diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
191541 (1264) solatko
»

Težava z miško na prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
143201 (3129) Kla_Man
»

nenadno ugašanje računalnika - nujna pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
234672 (3843) Pyr0Beast
»

obnovitev sistema

Oddelek: Operacijski sistemi
174081 (3683) imagodei

Več podobnih tem