Forum » Mobilne tehnologije » Filmi na N95
Filmi na N95
cnZz ::
Nekje sem slišal za nek program ki navadne .avi fajle pretvori v fajl ki je manjši da se ga potem lahko gleda na telefonih. Zanima me pa še če je kakšen program ki ga lahko naložim na ta telefon ki bi zraven tega fajla podpiral še podnapise?
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
XsenO ::
Če se ne motim bi to morala znati programska oprem, ki si jo dobil zraven telefona.
1 + 1 = 1
V-i-p ::
Smartmovie predvaja klasični divx film, brez pretvarjanja in z podnapisi vred bp.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
ja za predvajanja imam tko al tko real player gor (sj za podnapise se mi ne gre tolk) ampak rabm neki kar bi zmanšal film saj ne rabm take velikosti in resolucije za telefon..
najlepša hvala
V-i-p ::
Smartmovie ima zraven tudi PC program, s katerim pretvoriš za točno določen telefon (izbereš recimo N95) pa sam izbere najboljše parametre za ta telefon in resolucijo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Balandeque ::
Maš pa tudi div-x mobile, pa ti ni treba nič pretvarjat. Razen, če se ti zdi da so fajli malo potratno veliki za zaslon N95.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
Jst ::
Vio Video Converter: http://vio.thepiratebay.org/
je tudi eden izmed programov, ki spremeni/rekodira video datoteke.
SmartMovie mi je všeč, ker predvaja tudi podnapise. Sicer je omejitev na .sub (MicroDVD) format, ampak vsaj dela.
Vendar niti SmartMovijev Converter niti Vio ne ponuja možnosti, da bi podnapise hard-encodal. SmartMovie pa ne podpira mp4 (H264), tako da če hočeš podnapise, moraš uporabljati .avi. Žal.
Če pozna kdo kakšne druge programe, naj jih le pove...
je tudi eden izmed programov, ki spremeni/rekodira video datoteke.
SmartMovie mi je všeč, ker predvaja tudi podnapise. Sicer je omejitev na .sub (MicroDVD) format, ampak vsaj dela.
Vendar niti SmartMovijev Converter niti Vio ne ponuja možnosti, da bi podnapise hard-encodal. SmartMovie pa ne podpira mp4 (H264), tako da če hočeš podnapise, moraš uporabljati .avi. Žal.
Če pozna kdo kakšne druge programe, naj jih le pove...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
ZaLoMaT ::
Jaz uporabljam MediaCoder (http://mediacoder.sourceforge.net/) in dodajaš podnapise, podpira mp4,(resolucija po tvoji izbiri),...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | divx na Nokia E72Oddelek: Mobilne tehnologije | 1000 (724) | wxhmla45 |
» | Nalaganje aplikacije na Nokia N95 8GBOddelek: Pomoč in nasveti | 3231 (3152) | OmegaBlue |
» | N95Oddelek: Mobilne tehnologije | 1134 (941) | V-i-p |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4421 (3701) | R33D3M33R |
» | prvi XviD player za mobilne telefone!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2909 (2643) | ||_^_|| |