Forum » Kaj kupiti » PC z monitorjem za 220ksit
PC z monitorjem za 220ksit
Alexius Heristalski ::
Tkole. Moj sosed bo kupu nov računalnik in namerava zanj porabit 220.000 sit. Kupu bo po komponentah, nato pa mu ga bom dobri stari jaz sestavil. PC mora met dvd pogon in pa monitor. Ne pozabite tud na ohišje. Sedaj želim, da pridete na plan s predlogi. PC bo rabu za filme, igre, skratka multimedio, pa tud za kakšen dokument napisat. Možno je tud, da bo vse skup kupu v Italiji (NI PA NUJNO!!!). Že vnaprej hvala za vse odgovore.
Thanatos ::
plata naj ima VIA KT333 čipovje, XP1800 ali več, 512DDR rama (najbolj da je 333), GF3Ti4200 z 64MB bilokatere firme, disk Maxtor velikost po izbiri, zvočna odvisno kakšne zvočnike ima, monitor nimam pojma naj bo pa min 17´ kakšen Samsung ali kaj podobnega. Cen se mi ne da računat povej kolk je preveč.
nodes ::
Vedno je bilo 2500 DEM potrebnih za soliden comp in to je še danes, samo DEM je zamenjal EUR.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vaš prvi mlinček (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8054 (5072) | opeter |
» | Kolk ste že kej dnarja zapravl za computer? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4834 (3567) | Neon87 |
» | Koliko je vreden vaš računalnik??Oddelek: Loža | 1554 (1183) | Tomi |
» | Moj najbolj eksotičen kos hardwarea je...Oddelek: Strojna oprema | 2107 (1319) | rkovac |
» | 5.000dem, dobro masin kdo jo najdeOddelek: Kaj kupiti | 1935 (1538) | Kovax |