» »

ali se splača kupiti miško G5 Logitech

ali se splača kupiti miško G5 Logitech

rob roy ::

živjo!!!

zanima me če se splača kupit miško G5 od Logitecha
hvala za odgovore

__Devil__ ::

Če si gamer, pa če maš dnar pol ja ;)

st0jko ::

Jaz jo imam že več kot 3 leta in JA. Splača se.
keks?

TehDucky ::

Devil je burek :D Hec, brez zamere.

Jaz imam zdaj G5 že nekaj časa in ko nisem imel G5 na mojem računalniku, mi je bilo res čudno. Tipke ob straneh ter kvaliteta izdelave in protizdrsna guma čez celo miško je nekaj kar sem res takoj pogrešal. Gumbi ob straneh pa uporabljam tudi med brskanjem po internetu za naprej in nazaj. Kupil sem jo pa v Big Bang ob neki super akciji za 46.99€ ter 3€ poštnine me je prišlo 49.99€. Mislim, da ima zdej najceneje elektronika.si za 52€. P.s.: BigBang ima zdaj G5 za 70€ :D

jan01 ::

mx518 je čisto dobra, stane pa le 35€

TehDucky ::

Naslov teme je "ali se splača kupiti miško G5 Logitech" ne "ali se splača kupiti miško mx518 Logitech". Če bo hotel, da mu povemo za kako drugo miško, mu bomo le to svetovali. http://www.elektronika.si/product_info....

Slučajno sem zagledal mx air, pa ko vidim ceno, debelo pogledam. Cena ja 73€. http://www.elektronika.si/product_info.... Tole je res eden izmed prvič, ko pogledam zares debelo na en izdelek, ki je pol cenejši kot na mimovrste.

tattoo ::

Splača se. Imel sem starejši model in zdaj še mam tega "novega" z dvema gumboma na eni strani (starejši je mel samo enega). Miška nikoli ne razočara, lepo se prilega roki, Logitech pa tako ali tako slovi po kakovostnih izdelkih, tak da G5 tukaj ni izjema in gre za zelo dobro miško. Imaš moj glas ZA.

BALAST ::

Imam G9 in prej sem imel g5, res odlični miški.
100x boljši kot kakršnikoli razor ali kone from my exp.

Ciklamen ::

Sam nimam omenjene miške iz enega preprostega razloga, in sicer, cene.

Sam imam Logitech-ovo MX nekaj, ki ima ob strani 2 gumba za naprej in nazaj, to je pa tudi vse kaj potrebujem na miški, pa prav tako igram igre.

Zdaj, če si nek zagrižen gamer, potem si jo kupi, če pa nisi, pa ti priporočam nekaj druga za polovično ceno miške, ki jo nameravaš kupiti.
- End of the Post ->

gkovac ::

Jaz si lastim G5 in nisem neki gejmer. Rabim jo za resno delo. Če ti ni preveč dat za njo 55€ ti jo toplo priporočam, ker je res super miš.
lp,

oslaj ::

Kupil prejšnji teden, mam jo v uporabi 5 dni in sem z njo zelo zadovoljen. Tako da priporočam nakup.

tade911 ::

Zelo kvalitetna in dobra miška. Lastim si jo skoraj 2 leti in do sedaj me še nikoli ni razočarala. Zelo natančna in hitra tako pri igranju iger kot pri ''srfanju po netu''. Miška je res vredna vsakega svojega €.

RobynHood ::

ja...res dobra miš...priporočam...jaz je sicer nimam, ima jo pa moj prijatelj...8-O

BuBBle.D ::

Miška je super, samo ti jaz iz osebnih iskušenj, priporočam kaj od Razer-ja. Just my 2 cents.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

rob roy ::

sem jo že kupil imam jo en dan sprobal sem jo tudi pri igrah ij res dobra prej sem imel brezžišno navadno i se pozna velika razlika v hitrosti od zdaj jo tudi jest priporočam drugim

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16539603 (31675) ShowDown
»

Gaming miška (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6315467 (13739) mr1two
»