Forum » Elektrotehnika in elektronika » popravilo daljinca za avto
popravilo daljinca za avto
schurda ::
Daljinec za avto (igrača) se je očitno pokvaril. Kuri baterijo (9V), en upor se močno greje, menda je šel čip. Oznako ima MT-6 J260 NL. Ali ima kdo izkušnje s temi 27 MHz daljinci? Ali je mogoče popravit ali zamenjat samo ta čip in kje bi se ga dobilo? Ali je mogoče dobiti drug daljinec na 27 MHz, ki bi delal? Gre za naprej-nazaj in levo-desno.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Pyr0Beast ::
Hmm .. baterija prav obrnjena ?
Roba je narejena skrajno poceni in tako tudi deluje. Mogoče v kakšni modelarski trgovini dobiš kaj podobnega kar deluje na 27MHz.
Roba je narejena skrajno poceni in tako tudi deluje. Mogoče v kakšni modelarski trgovini dobiš kaj podobnega kar deluje na 27MHz.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
schurda ::
Ja, baterija je prav vstavljena. Delal je, kar naenkrat pa 0. Poskušal sem z več baterijami in napajalnikom - 0.
Za čip sem gledal na spletu, pa se ne znajdem najbolje. Iskalnik vrne en kup oznak, ki pa mi ne povejo veliko.
Za čip sem gledal na spletu, pa se ne znajdem najbolje. Iskalnik vrne en kup oznak, ki pa mi ne povejo veliko.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komuniciranje brez komunikacijske infrastruktureOddelek: Novice / Zasebnost | 13299 (7170) | matijadmin |
» | Katero tipkovnico in miško (Logitech Cordless Desktop Wave ali Logitech Pro 2800 )Oddelek: Kaj kupiti | 1745 (1519) | FBR |
» | 35 MHz FM signal na osciloskopuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 971 (841) | Fave |
» | AvtomobilčekOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1838 (1592) | Azrael |
» | Omrežje prek CB postaje?Oddelek: Omrežja in internet | 2175 (2068) | ToniT |