Forum » Operacijski sistemi » windows xp problem
windows xp problem
ebatis ::
Pozdrav!
Na Toshibi prenosniku se mi niso več zagnali Win xp (nek sys32 file je manjkal), zato sem dal v rač. DVD katerega sem dobil zraven. Na tem DVD ju so windowsi z gonilniki in vsem kar spada zraven. Vse sem naredil kot je treba in tudi naložilo se je vse OK. No potem pa sem si pobral OpenOffice in jih dal na namizje. In tu se začne. Ko sem jih hotel namestit ni pustilo, češ da moram pogledat če je ta mapa res tam oziroma poln disk oziroma če je dostop do mape zavrnjen. WTF???? Kopiram na C in gre vse v redu.
Dobro si misli pač slučaj. Namestim še Firefox in ko ga hočem zagnat mi reče da naj preverim če imam dostop do mape kjer je Firefox nameščen. IE 7 pa se normalno zažene.
Grem v nadzorno ploščo na accounts in je samo moj račun (administrator).
Naj povem da niti imena mi noče zamenjat. Oziroma v računu ga ampak na C ostane staro ime.
Kaj je to??????
Kakšne čudne nastavitve po defoultu. Od kar ga imam sem prvič obnovil sistem. Tako da...
Hvala!
LP
Na Toshibi prenosniku se mi niso več zagnali Win xp (nek sys32 file je manjkal), zato sem dal v rač. DVD katerega sem dobil zraven. Na tem DVD ju so windowsi z gonilniki in vsem kar spada zraven. Vse sem naredil kot je treba in tudi naložilo se je vse OK. No potem pa sem si pobral OpenOffice in jih dal na namizje. In tu se začne. Ko sem jih hotel namestit ni pustilo, češ da moram pogledat če je ta mapa res tam oziroma poln disk oziroma če je dostop do mape zavrnjen. WTF???? Kopiram na C in gre vse v redu.
Dobro si misli pač slučaj. Namestim še Firefox in ko ga hočem zagnat mi reče da naj preverim če imam dostop do mape kjer je Firefox nameščen. IE 7 pa se normalno zažene.
Grem v nadzorno ploščo na accounts in je samo moj račun (administrator).
Naj povem da niti imena mi noče zamenjat. Oziroma v računu ga ampak na C ostane staro ime.
Kaj je to??????
Kakšne čudne nastavitve po defoultu. Od kar ga imam sem prvič obnovil sistem. Tako da...
Hvala!
LP
- spremenil: ebatis ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1698 (1545) | Cold1 |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5227 (4834) | SLO_Matej |
» | uporabniška računaOddelek: Operacijski sistemi | 1535 (1211) | Mercier |
» | problem z glavnim geslomOddelek: Pomoč in nasveti | 3336 (3029) | StratOS |
» | Geslo za dostop do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2140 (1941) | CaqKa |