Forum » Omrežja in internet » rtvslo iz tujine (proxy)
rtvslo iz tujine (proxy)
Hardstyle ::
Pozna kdo kak trik, da se da live gledati na rtvslo.si iz tujine? Al pa slovenski proxy?
Karlos ::
Jaz imam na strežniku postavljen openvpn, od katerega dobim IP in ne glede kje sem izgleda kot da dostopam do interneta kjer je strežnik.
-> pozanimaj se če ima kakšen prijatelj 24/7 prižgan računalnik, pa dobro linijo, da ti postavi VPN
-> pozanimaj se če ima kakšen prijatelj 24/7 prižgan računalnik, pa dobro linijo, da ti postavi VPN
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
matter ::
Karlos:
A mogoče veš parameter, da gre ves promet preko openvpn strežnika? Ker meni gre le promet za določeno routo na openvpn server, ostalo pa lokalno na internet. Edino če pošljem routo 0.0.0.0 ? hmm moram sprobat še to
hvala in lp
A mogoče veš parameter, da gre ves promet preko openvpn strežnika? Ker meni gre le promet za določeno routo na openvpn server, ostalo pa lokalno na internet. Edino če pošljem routo 0.0.0.0 ? hmm moram sprobat še to
hvala in lp
Grem basket pa bom neloke metal
Karlos ::
Delal sem po temu tutorialu OpenVPN Bridge
načeloma naj bi dev tun spremenil v dev tap0 ... glavno poglej si tutorial, če ne bo šlo lahko tudi postam config file.
načeloma naj bi dev tun spremenil v dev tap0 ... glavno poglej si tutorial, če ne bo šlo lahko tudi postam config file.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
MisterM ::
Se opravičujem, ker obujam staro temo. Sem v tujini (Ciper) in že skoraj 24 ur ne morem dostopati do rtvslo.si portala, tako v službi kot doma. Poskušal sem preko brskalnika in iOS aplikacije, po Wi-Fi omrežju in preko LTE povezave.
Odsurfal sem jasno tudi na downforeveryoneorjustme.com, kjer mi prav tako sporoči, da je stran nedostopna.
Še nikoli nisem doživel, da bi bila stran javne RTV tako dolgo nedostopna, tudi nisem zasledil, da bi na sončni strani Alp ljudje poročali o težavah. Ima kdo idejo, kaj se dogaja? So omejili dostop le na slovenske IP-je?
Odsurfal sem jasno tudi na downforeveryoneorjustme.com, kjer mi prav tako sporoči, da je stran nedostopna.
Še nikoli nisem doživel, da bi bila stran javne RTV tako dolgo nedostopna, tudi nisem zasledil, da bi na sončni strani Alp ljudje poročali o težavah. Ima kdo idejo, kaj se dogaja? So omejili dostop le na slovenske IP-je?
borutz ::
iz slovenije, samo sem na tujem IP(proxy)
dela samo iz SLO IP-jev ocitno
dela samo iz SLO IP-jev ocitno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borutz ()
Se mi je zdelo, da bo kaj takega... če bi bila stran nedostopna tudi iz SLO, bi že vršelo po slovenskem spletu. Čemu pa omejiti dostop le na SLO IP-je pa ostaja neznanka.
Še uraden odgovor, ki so mi ga preko FB posredovali iz uredništva:
Pozdravljeni. Da, imeli smo tehične težave zaradi vdora in zato je bila stran v tujini nekaj časa nedostopna. Danes, bi moralo vse delovati. Se opravičujemo za nevšečnosti. Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači VPN (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 25001 (10849) | Daniel |
» | OpenWRT in OpenVPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10426 (8286) | BivšiUser2 |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9951 (6847) | čuhalev |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5305 (4337) | wungad |
» | Brskanje v tujini z domačim IP-jemOddelek: Omrežja in internet | 2500 (1789) | MrStein |