Forum » Omrežja in internet » E-plačevanje
E-plačevanje
xell44 ::
Pozdravljeni
Prosil bi nekoga, da mi pomaga gled eposlovanja preko interneta. Npr glede plačevanja preko raznih programov
npr: paypal, alertpay, itd... kateri je najboljši
npr, če prodajam produkte v nemčijo, pa da so nižji stroški kupca, da ne plačuje direktno na trr, če bi plačal s kreditno preko kakšnega dobrega posrednika.
Hvala za odgovore... lp
Prosil bi nekoga, da mi pomaga gled eposlovanja preko interneta. Npr glede plačevanja preko raznih programov
npr: paypal, alertpay, itd... kateri je najboljši
npr, če prodajam produkte v nemčijo, pa da so nižji stroški kupca, da ne plačuje direktno na trr, če bi plačal s kreditno preko kakšnega dobrega posrednika.
Hvala za odgovore... lp
overlord_tm ::
Paypal, drugace pa tudi TRR transakcije znotraj EU niso vec tako drage. Ne verjamem da bi se sle kake firme zajebavat z paypalom, ce lahko nakazejo na TRR. Vsaj kar se ne-IT usmerjenih tice.
bluefish ::
res je. Če je banka stranke članica SEPA sistema, potem so stroški nakazila sploh majhni. V nasprotnem primeru pa se gre tudi za drobiž - pred nekaj tedni sem naročal eno zadevo iz Italije in so stroški nakazila znašali 0,34€.
xell44 ::
Hvala za odgovore
Kaj pa glede poslovanja fizičnih oseb, če želijo npr plačati s kreditno kartico?
Kaj pa glede poslovanja fizičnih oseb, če želijo npr plačati s kreditno kartico?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 774790 (1730) | Legon |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18278 (9482) | amacar |
» | najbolsa resitev za prejemanje placil iz bancnih kartic??Oddelek: Izdelava spletišč | 1143 (936) | primanavis |
» | PayPal helpOddelek: Omrežja in internet | 6945 (6111) | rakun24 |
» | zloraba kreditne karticeOddelek: Informacijska varnost | 5680 (4769) | jype |