Forum » Pomoč in nasveti » linux mount
linux mount
djnorimiso ::
hej
disk se mi pokaže na desktopu linux-a, a je mogoče samo branje in download. Želel bi pa tudi nalaožit kaj na ta disk iz linuxa.
Disk je maxtor basic(500GB), sistem NTFS. Linux 2.6.9.
potrebna še kakšna info.?
hvala
disk se mi pokaže na desktopu linux-a, a je mogoče samo branje in download. Želel bi pa tudi nalaožit kaj na ta disk iz linuxa.
Disk je maxtor basic(500GB), sistem NTFS. Linux 2.6.9.
potrebna še kakšna info.?
hvala
djnorimiso ::
hvala ni blo potrebno nč od tega,
sam v disk managementu je blo treba zbrisat in na novo formatirat, jst kre*** pa se jeb** okrog, ma šola za drugič:))
hvala
sam v disk managementu je blo treba zbrisat in na novo formatirat, jst kre*** pa se jeb** okrog, ma šola za drugič:))
hvala
overlord_tm ::
Hmmmm, mozno da ti ga je mountalo read only ker je bil disk narocen za scandisk. Ce tak disk probas mountat v konzoli ti izpise obvestilo da je umazan in ga lahko mountas samo read-only. Potem pa pozenes program ntfsfix in ga pocekira, in spet dela OK.
Blinder ::
Kera datoteka v linuxu ima not podatke o particijah za mountat? Rad bi permanentno mountal eno particijo v debianu.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4009 (2913) | McMallar |
» | najboljši file system za deljenje datotek med linuxom in win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1104 (888) | gendale |
» | :. Ubuntu ::Oddelek: Operacijski sistemi | 2907 (1396) | poweroff |
» | ntfs mount suse 10.2Oddelek: Operacijski sistemi | 1358 (1235) | karafeka |
» | [Linux][Windows] NTFS datotečni sistem - pisanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1222 (1157) | Quikee |