Forum » Programiranje » [Java] jTable in EditCellAt()
[Java] jTable in EditCellAt()
c0dehunter ::
Zdravo, mam en res simpl problem, a zame kar zatežen, ker še nikol nisem delal z jTable.
Sem malo pogooglal in našel metodo EditCellAt(int row, int column).
Jaz bi pa rad samo to, da ko kliknem na en gumb (actionPerformed), bi se nek String shranil v eno določeno celico. Kako naj to naredim (potrebujem samo del, ki dejansko shrani String v celico).
Hvala
Sem malo pogooglal in našel metodo EditCellAt(int row, int column).
Jaz bi pa rad samo to, da ko kliknem na en gumb (actionPerformed), bi se nek String shranil v eno določeno celico. Kako naj to naredim (potrebujem samo del, ki dejansko shrani String v celico).
Hvala
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
Edit:
Sem že ugotovil. Če bo kdo še kdaj potreboval: uporabiš samo metodo SetValueAt.
Sem že ugotovil. Če bo kdo še kdaj potreboval: uporabiš samo metodo SetValueAt.
Vseeno, imam še eno vprašanje, da ne bom odpiral nove teme, ko še ta ni bila niti izrabljena
Z queryem dobim iz Accessove baze podatkov nek datum, ki ga shranim v ResultSet. To kasneje shranim v String in izpišem. Izpis je takšen -> "2009-01-13 01:10:13". Jaz bi pa želel dobiti datum oblike DD.MM.YYYY, kot je v Accessu, če pogledam tja not. Kako naj to izvedem?
Z queryem dobim iz Accessove baze podatkov nek datum, ki ga shranim v ResultSet. To kasneje shranim v String in izpišem. Izpis je takšen -> "2009-01-13 01:10:13". Jaz bi pa želel dobiti datum oblike DD.MM.YYYY, kot je v Accessu, če pogledam tja not. Kako naj to izvedem?
Sem že ugotovil
Uporabi se funkcija FORMAT že pri SQL queryu. Naslednjič, preden postam, posvetim 15min časa iskanju.
Uporabi se funkcija FORMAT že pri SQL queryu. Naslednjič, preden postam, posvetim 15min časa iskanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Android]GridView vprasanjeOddelek: Programiranje | 944 (825) | KernelPanic |
» | [Java] Evidenca delovnega časa - Java v navezi z AccessomOddelek: Programiranje | 3282 (2502) | c0dehunter |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1969 (1684) | dvojka |
» | Kako v excelu shraniti kot sliko?Oddelek: Programska oprema | 2531 (2230) | Slavček |
» | Tracking v PHPjuOddelek: Programiranje | 1710 (1595) | darh |