Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver
Dreamweaver
ViperR ::
L.p
Zanima me kako narediti link, da ko bom kliknil na njega bi mi stran šla do teksta kjer to piše?
Upam, da mi boste znali odgovoriti
P.s: Sem začetnik tako, da prosim napisite cim bol preprosto
Zanima me kako narediti link, da ko bom kliknil na njega bi mi stran šla do teksta kjer to piše?
Upam, da mi boste znali odgovoriti
P.s: Sem začetnik tako, da prosim napisite cim bol preprosto
m1h4 ::
Zdravo,
mene pa zanima kako se, potem ko recimo narediš drop-down menu oz. en gif v Fireworks-u, to potem vstaviš v Dreamweaver predlogo?
Lp,
miha
mene pa zanima kako se, potem ko recimo narediš drop-down menu oz. en gif v Fireworks-u, to potem vstaviš v Dreamweaver predlogo?
Lp,
miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m1h4 ()
m1h4 ::
ne ne...fireworks mi naredi, ko dam export več file-ov, z imenov up.gif, over.gif....sedaj pa bi to želel dodati v moj template, če dodam kot sliko mi pokaže samo en file.
bluefish ::
jah, bo potrebno dodati še kakšen onMouseOver in podobno. Na netu si poišči vodič o ustvarjanju slikovnega gumba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | php upload file problemOddelek: Programiranje | 1278 (828) | petzup |
» | [Java] Zasnova shoot em up igreOddelek: Programiranje | 1189 (868) | PecenkA |
» | [HTML/CSS] please click for larger imageOddelek: Izdelava spletišč | 1560 (1243) | CaqKa |
» | izdelava podstraniOddelek: Izdelava spletišč | 1999 (1829) | Bob Rock |
» | Ustvarjanje strani in ze prvi problemi!Oddelek: Izdelava spletišč | 1304 (1163) | danielka84 |