Forum » Loža » Munchen kam žurat??
Munchen kam žurat??
smilyxx ::
Moja edina izkušnja je bilo 3 ure čakanja na vlak v eni izmed večjih pivnic. Velik folka, velik piva,neka "muzka". Pristno bavarsko :D
Save water.
drink beer.
drink beer.
Ziga Dolhar ::
Los Banditos! :)
Sicer smo bili pa tudi v eni čudni zadevi, k je kao ena mehiška zadeva, nekaj med diskačem in čevapčičarno (no, le da stržejo mehiško ...). Ogromno in kr zanimivo. Sam sem jest preveč zategnjen za take :).
Sicer smo bili pa tudi v eni čudni zadevi, k je kao ena mehiška zadeva, nekaj med diskačem in čevapčičarno (no, le da stržejo mehiško ...). Ogromno in kr zanimivo. Sam sem jest preveč zategnjen za take :).
https://dolhar.si/
TOP ::
V Munchen pa res ni problem žurat gostilne,pivnice diskači na vsakem vogalu,nej vrag da ne boš kej našel,če v LJ najdeš ki je veliko manša boš tud tam našel.
strictom ::
Počakaš do 15. maja in greš na AC/DCjev koncert v München.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
LapD ::
Cene u m-parku so kot so... nazadnje recimo redbull okol 4€, redbull vodka okoli 5€ (že zmešan 0,2), B52 (my favourite) 4€. Drugače pir se mi zdi tudi slabe 4€, razni soki 0,25 slabe 3€ itd. Garantiram hud žur, ne garantiram pa cen (verjetno so šle gor)
web&motion designer
sthep ::
Kocka je dokončno padla za M-park, saj sem ugotovil, da so v soboto Gloobal Deeyajs. Tudi po fotkah sodeč, je kar vredu žukra. Med ožjimi kanditati je bil tudi Volksgarten.
Evo, smo preživeli. Z eno besedo rečeno unglaublich:)
Evo, smo preživeli. Z eno besedo rečeno unglaublich:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sthep ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam Na Dopust (hrvaška odpade)Oddelek: Loža | 6235 (4476) | PrihajaNodi |
» | Oktobra v MünchenOddelek: Loža | 1656 (1279) | Free Bird |
» | Par dnevno popotovanje po NemčijiOddelek: Loža | 1795 (1556) | Gladi |
» | Vzhodni del ZDA - potovanjeOddelek: Loža | 11031 (8248) | jernejl |
» | Tehnični muzej Munchen - Kje spati?Oddelek: Loža | 17783 (14677) | DuleKrtola |