Forum » Elektrotehnika in elektronika » astabilni multivibrator
astabilni multivibrator
tabala ::
živjo,
Za seminarsko nalogo imam za opisat astabilni multivibrator. Gradivo sem iskal po knjižnici vendar sem dobil samo knijige ki bi bile primerne za kakšnega profesorja elektrotehnike in knjige v hrvaškem jeziku, ki jih ne razumem najbolje.
Zanima me, če bi kdo vedel za kako uporabno spletno stran ali knjigo. Nekaj gradiva sem sicer dobil vendar ne dovolj. Zanimata me predvsem delovanje in uporaba, ki pa bi morala biti precej podrobno opisana.
Za vse odgovore se zahvaljujem.
lp
Za seminarsko nalogo imam za opisat astabilni multivibrator. Gradivo sem iskal po knjižnici vendar sem dobil samo knijige ki bi bile primerne za kakšnega profesorja elektrotehnike in knjige v hrvaškem jeziku, ki jih ne razumem najbolje.
Zanima me, če bi kdo vedel za kako uporabno spletno stran ali knjigo. Nekaj gradiva sem sicer dobil vendar ne dovolj. Zanimata me predvsem delovanje in uporaba, ki pa bi morala biti precej podrobno opisana.
Za vse odgovore se zahvaljujem.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens m35 - rs232 - AT commandsOddelek: Mobilne tehnologije | 3134 (2320) | JanezovJanez |
» | Pomoč pri krajšanju kablaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2784 (2477) | einstein :P |
» | "Hardcore" učenje? Triki, nasveti, pomoč ...Oddelek: Šola | 1830 (1434) | St235 |
» | hardwersko undervoltanje celerona-m(dothan)Oddelek: Navijanje | 1498 (1358) | Spajky |
» | Prednosti in slabosti e-bančništva za gospodarstvo/državo?Oddelek: Šola | 1043 (999) | Vesoljc |