Forum » Omrežja in internet » Wifi telefon kot VOiP
Wifi telefon kot VOiP
antireal ::
Zanima me, če bi lahko telefon ki ima wifi in wm6 uporabljal kot voip telefon. Modem sinope omogoča wifi voip, tako da iz tiste strani ni problema. Obstaja kakšna aplikacija za telefone?
Hvala!
Hvala!
jurre ::
obstaja recimo Fring, pa tud windowsi imajo ze vgrajen sip client, vendar je skrit - malo pogooglaj, obstajajo eni voip setupi ter nacini kako odklenit.
Sem ze sam nekaj probaval, vendar mi noben programcek ne deluje OK - ali prekinja, ali sploh ne dela, ali se koga ne slisi...ali pa vcasih celo dela.
Sem ze sam nekaj probaval, vendar mi noben programcek ne deluje OK - ali prekinja, ali sploh ne dela, ali se koga ne slisi...ali pa vcasih celo dela.
Karen ::
Neka francoska VOIP zadeva (sofware) dela, samo sem pozabil kaj je zaena, ima kolega. Sicer pa Skype za WM5 oz. WM6 obstaja, če to rabiš, in preizkušeno deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojček in telefonija ?Oddelek: Omrežja in internet | 2481 (2128) | radmannsdorf |
» | HTC HD7 ali HD2Oddelek: Mobilne tehnologije | 1579 (1248) | Malajlo |
» | windows phone 7 vs android??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3337 (3187) | Lonsarg |
» | Kaj kupiti => Do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 2742 (2254) | darkolord |
» | Ali je možen sistem klicanja v gsm preko wifi na pda-jih?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3379 (3171) | Ursus |