Forum » Programiranje » dataGridView ne pusti poizvedbe v več kot eni tabeli
dataGridView ne pusti poizvedbe v več kot eni tabeli
Mitja Bonča ::
Lep pozdrav, imam problem z dataGridView-jem. Poglejte najprej na sliko
Program mi ne pusti narediti poizvedbe v več kot eni tabeli. Jaz hočem poizvedbo iz 3 tabel.
Nevem zakaj je iz dropDown menija možno izbrati samo eno mapo. Če grem na query Builder, si sam lepo naredim poizvedbo iz vse 3 tabel in vse tudi lepo dela, če kliknem na execute query. Toda ko tam potrdim, pridem nazaj v prejšnje okno in če kliknem OK, mi vrže to napako, ki je na sliki!
Prosim, kdo ve kako bi naredil poizvedno?
Delam pa Form2, kjer bom imel "sliko" baze - prikazane podatke, ki jih jaz hočem.
Za prikaz Form2 lahko naredim tako:
Form2 form2 = new Form2();
form2.Show();
Je to uredu?
Kam pa postavim, na konec kode v Form1?
Program mi ne pusti narediti poizvedbe v več kot eni tabeli. Jaz hočem poizvedbo iz 3 tabel.
Nevem zakaj je iz dropDown menija možno izbrati samo eno mapo. Če grem na query Builder, si sam lepo naredim poizvedbo iz vse 3 tabel in vse tudi lepo dela, če kliknem na execute query. Toda ko tam potrdim, pridem nazaj v prejšnje okno in če kliknem OK, mi vrže to napako, ki je na sliki!
Prosim, kdo ve kako bi naredil poizvedno?
Delam pa Form2, kjer bom imel "sliko" baze - prikazane podatke, ki jih jaz hočem.
Za prikaz Form2 lahko naredim tako:
Form2 form2 = new Form2();
form2.Show();
Je to uredu?
Kam pa postavim, na konec kode v Form1?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# težavaOddelek: Programiranje | 3705 (2551) | mladec |
» | c# formOddelek: Programiranje | 1859 (1373) | FuI2cY |
» | C# iz form2 v form1,textboxiOddelek: Programiranje | 1941 (1567) | Keki |
» | Visual Basic: RadioButtonOddelek: Programiranje | 1322 (1099) | StratOS |
» | [visual C#] dogodek na Form2 sproži dogodek na Form1Oddelek: Programiranje | 1352 (1268) | Beezgetz |