Forum » Loža » Kam prijaviti ilegalne serverje?
Kam prijaviti ilegalne serverje?
bajsibajsi ::
Zanima me kateri organi se v Evropi ukvarjajo s preganjanjem lastnikov nedovojenih privatnih serverjev in trzenje z njimi s profitnimi dobicki. To mislim na ilegalne igralne serverje, predvsem MMORPG iger, katerih izvorna koda je bila ukradena. Lastniki le teh pa potem, sluzijo dokaj zajetne denarce, s prodajanjem virtualnih predmetov v njihovih spletnih trgovinah (item mall), najveckrat zamaskiranimi kot, da gre za donacije.
cyber_killer ::
Ja in kaj si ti fovs, ker oni sluzijo ti si pa en bajsek. Vsak se znajde po svoje. Kaj pa je se posteno? Ce se ti zdi to neposteno, potem moras prijaviti vse slovenske politike.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: OmegaBlue ()
bajsibajsi ::
@cyber_killer Vedi da sem ze v naprej pricakoval nekaj takih komentarjev. Ne gre za nobeno fovsijo; mimogrede jaz tudi sluzim denar in nisem ravno bajsek. Bolj gre za moralno vprasanje tocno dolocenih privatnih serverjev in njih lastnikov, ki zaradi privlacnega zasluzka povsem izgubijo cut in razum, pojem privatnih serverjev in prvotne osnove za njihov nastanek. Ter s tujim delom in zaradi prevelikega apetita po denarju, niso pripravljeni vec sklepati nobenih razumnih kompromisov, ki bi zadovoljili obe strani - lastnike serverjev in njihove uporabnike.
steev ::
Potem pa ne uporabljat teh serverjev. Te je okradel? Če nisi na slabšem zaradi njih, potem se ne vmešavaj.
:|
knesz ::
Ja in kaj si ti fovs, ker oni sluzijo ti si pa en bajsek. Vsak se znajde po svoje. Kaj pa je se posteno? Ce se ti zdi to neposteno, potem moras prijaviti vse slovenske politike.
Potem je pa najbolje, da pustimo pri miru tudi uboge dilerje, ki pred šolo preprodajajo drogo. Pač so se znajdli in če ti ne kupiš droge od njih, nisi nič oškodovan, ne?
Okapi ::
Zanima me kateri organi se v Evropi ukvarjajo s preganjanjem lastnikov nedovojenih privatnih serverjev
Policija.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5€ carinskih stroškov za 7.8€ vredno blago (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10034 (7858) | louser |
» | Tales of PIratesOddelek: Igre | 2018 (1182) | cellcheyyy |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12380 (7666) | Pyr0Beast |
» | Glasbeni založniki kršijo pravice potrošnikov?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4325 (3332) | matjash |
» | Teamspeak ipd. v MP igrahOddelek: Igre | 1499 (1428) | Tr0n |