Forum » Programska oprema » Pozabljeno geslo
Pozabljeno geslo
Galaxy ::
Toraj imam sranje.
Imam datoteko od Messenger Plus, zakriptirano najvrjetneje z 128-bitnim geslom. Vrsta je Encrypted Log File, pozabil sem geslo. Pogovore imam shranjene od leta 2004. Toraj kaj naj naredim? Poskusil sem vsa svoja gesla, ampak preprosto se ne morem spomniti.
Nevem - poskušam nekako brute force cracking, ampak se ne razumem preveč v to. Z programom Hyper Hasher sem prebral MD2 MD4 in MD5 hash od tele datoteke, mene zanima, če jaz vtipkam tale hash v "Cain" (cracker), ali mi bo našlo geslo, ali je trud zaman?
Imam datoteko od Messenger Plus, zakriptirano najvrjetneje z 128-bitnim geslom. Vrsta je Encrypted Log File, pozabil sem geslo. Pogovore imam shranjene od leta 2004. Toraj kaj naj naredim? Poskusil sem vsa svoja gesla, ampak preprosto se ne morem spomniti.
Nevem - poskušam nekako brute force cracking, ampak se ne razumem preveč v to. Z programom Hyper Hasher sem prebral MD2 MD4 in MD5 hash od tele datoteke, mene zanima, če jaz vtipkam tale hash v "Cain" (cracker), ali mi bo našlo geslo, ali je trud zaman?
Galaxy ::
Toraj kaj naj naredim, magari bom čakal mesece da ga brute-force cracka.
Can anyone help me?
Can anyone help me?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Galaxy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava računalniškega ventilatorja in solarne celiceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3110 (2623) | STU-III |
» | Varnost brezžičnega omrežja?Oddelek: Omrežja in internet | 2678 (2190) | blackbfm |
» | Kak IE7 popup blocker izklopit ?Oddelek: Programska oprema | 1075 (990) | MrStein |
» | Poyabil geslo od administratorja..Oddelek: Pomoč in nasveti | 4412 (3624) | hyper x |
» | Odkrivanje gesel ali je to možnoOddelek: Programska oprema | 5388 (4989) | willson |