Forum » Strojna oprema » Sapphire 4850 1gb dual sink fan
Sapphire 4850 1gb dual sink fan
SpEkTr ::
Na njihovi strani te kartice sploh ni. Je samo single fan. Zdej me pa zanima, katere driverje vzet?
Ali namestim od 1gb verzije, kjer nič ne piše al je dual sink al ne, al jih vzamem od 512mb verzije kjer piše zraven dual sink? A je sploh kaka razlika?
Ali namestim od 1gb verzije, kjer nič ne piše al je dual sink al ne, al jih vzamem od 512mb verzije kjer piše zraven dual sink? A je sploh kaka razlika?
lp Dejan
Mitja358 ::
Seveda obstaja dual sink fan. V elektroniki.si jo maš. Prvo povej koliko palični zaslon imaš. Ja razlika je v hlajenju. Dual sink občutno bolj hladi.
Steinkauz ::
Isti čip, isto vse...
Ni važno
Sprašuje za driverje
Ni važno
Sprašuje za driverje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Steinkauz ()
SpEkTr ::
Ja za driverje me zanima ja.
Zdej testiram v Flight simulator X, pa se mi zadeva nonstop sesuva..Zaenkrat je 19 inčin monitor, resolucija 1280x1024
Zdej testiram v Flight simulator X, pa se mi zadeva nonstop sesuva..Zaenkrat je 19 inčin monitor, resolucija 1280x1024
lp Dejan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kitajske antene 10dbi+Oddelek: Omrežja in internet | 6631 (5653) | krop |
» | Koliko uporabnikov Slo-tech-a..uporablja Profesionalne CAD/CAM programe tipa SolidworOddelek: Strojna oprema | 2787 (2327) | HyperGL |
» | LG GSA 4120B@4160Oddelek: Strojna oprema | 784 (687) | Quikee |
» | Iščem thermalright slk 900aOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1614 (1330) | burkiburke |
» | geforce-MX vivoOddelek: Zvok in slika | 2347 (2195) | matevzm |