Forum » Programska oprema » Outlook 2007
Outlook 2007
opajec ::
ob ponovni instalaciji Offica 2007,imam v Outlooku 2007 problem.Ne omogoča mi pod Datoteka, uvoz in izvoz.Ta opcija ni omogočena,obarvana svetlo sivo.ob prvi instalaciji so mi na microsoftovi podpori povedali,da je nekje potrebno nastaviti 8mislim da jezik),samo žal si nisem zapolnil,seveda pa pameten tudi nisem zapisal. A lahko kdo pomaga,kje je finta.prosim za pomoč.
lp
lp
Mr.B ::
Račun kot taki si si pa v Outlooku že naredil ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
opajec ::
ja,račune naredil. to je edin funkcija,ki je "obarvana" svetlo sivo. Vse ostalo je OK.
pomeni,da ne morež uvoziti kakega backupa,ali samo stikov,... kot sem napisal,je povezano z neko nastavitvijo jezika,samo žal...
lp
pomeni,da ne morež uvoziti kakega backupa,ali samo stikov,... kot sem napisal,je povezano z neko nastavitvijo jezika,samo žal...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekaj informacij pred nakupom LED TVOddelek: Kaj kupiti | 1526 (1422) | Utk |
» | samsung wave 723Oddelek: Mobilne tehnologije | 1378 (1267) | telexdell |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11933 (10761) | urosbe |
» | Office XP in proofing toolOddelek: Programska oprema | 2119 (1989) | andrej |
» | W2k in tipkovnica!Oddelek: Operacijski sistemi | 1768 (1703) | --Switch-- |