» »

Slušalke AKG

Slušalke AKG

djordjevic ::

Pozdravljeni!

Načeloma za delo uporabljam Sennheiserjevo opremo in se zelo nerad podajam v druge vode, ampak se mi ne ljubi v Avstrijo po slušalke, pri nas pa ni in-ear slušalk te firme po mojem okusu. V skrajni sili sem mislil poseči po Sonyju, potem pa sem naletel na slušalke AKG. Na prvi pogled se mi je zadeva zdela kakovostna, nato sem malo pobrskal po spletu in ugotovil, da se že lep čas ukvarjajo s to dejavnostjo (zvok) in da so že 15 let pod okriljem Harmana, kar najbrž pomeni, da podjetje ni od muh. Zanimam se načeloma za in-ear slušalke višjega razreda, pa me zanima, ali ima kdo kakršnekoli izkušnje s to znamko.

Hvala vnaprej, lp, Dejan
No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::

AKG je priznana firma, cenjena med profesionalci. Čeprav nisem prepričan, ali so še vedno to, kar so bili pred leti.

Jaz imam recimo že dolgo tele:

The extremely popular K 270 Studio headphones have unfailingly proven to be a reliable tool over the years.

Uporabljal sem jih pa v glavnem za snemanje na terenu, ker mi je bilo za to škoda uporabljat zvočno sicer precej boljših (in bistveno dražjih) Sennheiser HD600, ki jih imam za doma.

O.

djordjevic ::

Sem te imel na sumu, da jih vsaj poznaš, če ne tudi uporabljaš. ;) Hvala za info iz prve roke.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
263200 (1739) T_F_7
»

Naglavne slušalke

Oddelek: Zvok in slika
244926 (4423) D3m0r4l1z3d
»