Forum » Loža » Nadzor računalnika preko web vmesnika
Nadzor računalnika preko web vmesnika
Ice-Heki ::
Zanima me, če za svoje strežnike uporabljate Plesk, DirectAdmin, CPanel in podobne zadevščine?
Kakšni so razlogi, da ste se odločili za uporabo le teh in ali ste z njihovim delovanjem zadovoljni?
Sam namreč iščem eno enostavno rešitev, ki bi bila zastonj pa jo na žalsot ne najdem Webmin in podobne stvari so prezahtevne / nepregledne, Pleski in podobni pa (pre)dragi.
Kakšni so razlogi, da ste se odločili za uporabo le teh in ali ste z njihovim delovanjem zadovoljni?
Sam namreč iščem eno enostavno rešitev, ki bi bila zastonj pa jo na žalsot ne najdem Webmin in podobne stvari so prezahtevne / nepregledne, Pleski in podobni pa (pre)dragi.
toxius ::
www.logmein.com
se strinjam z logmein, imajo več produktov, ki so za privat uporabo brezplačni, jaz remote dostop uporabljam logmein free in za dostop do diska na daljavo hamachi... ZAKON!
lahko pa si pogledaš tudi Teamviewer http://www.teamviewer.com/index.aspx.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toxius ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za nadzor računalnika na daljavoOddelek: Programska oprema | 2958 (2770) | worxer |
» | Knjiženje iz domačega računalnika?!Oddelek: Omrežja in internet | 2231 (2085) | dëych |
» | Oddaljeno namizje XPOddelek: Pomoč in nasveti | 5585 (4698) | Chessman |
» | Dostop domačega računalnika do računalnikov v službi.Oddelek: Omrežja in internet | 1925 (1701) | jan01 |
» | Kako z drugega računalnika, do mojega preko weba?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (878) | xCore |