Forum » Pomoč in nasveti » Hercules FDX 8500LE BIOS
Hercules FDX 8500LE BIOS
adams ::
Halo!
Imam težave z omenjeno karto...po flashu biosa z RADEON 8500 retail BIOSom mi zadeva ne deluje kot treba. Rad bi ga flashnil nazaj na originalni BIOS. Zdaj pa težava...pomotoma sem pobrisal backup BIOSa in ga zdaj nikjer na netu ne najdem. BIOS s Herculesove strani pravi, da karte ni potrebno flashat in ne naredi nic. A bi kdo bil tako dober in mi poslal ta BIOS.
TNX
Imam težave z omenjeno karto...po flashu biosa z RADEON 8500 retail BIOSom mi zadeva ne deluje kot treba. Rad bi ga flashnil nazaj na originalni BIOS. Zdaj pa težava...pomotoma sem pobrisal backup BIOSa in ga zdaj nikjer na netu ne najdem. BIOS s Herculesove strani pravi, da karte ni potrebno flashat in ne naredi nic. A bi kdo bil tako dober in mi poslal ta BIOS.
TNX
-=adams=-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako flashati sapphirovo 5870vaporX na ASUS bios (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4509 (3698) | ASUStek |
⊘ | Nočejo Sapphire X800XT PE menjat, ker sem "NAVIJAL" karto (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 7097 (4136) | OwcA |
» | GF 6200... ventialtor...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1196 (981) | tiborrr |
» | R9550 > R9600 PROOddelek: Navijanje | 1543 (1188) | dxx |
» | Radeon 9500 in čudna slika (črtna koda)Oddelek: Strojna oprema | 2082 (1433) | mi_c_ho |