Forum » Pomoč in nasveti » Dodatki za ozadja
Dodatki za ozadja
Mohic ::
bluefish ::
Pravzaprav so vse te zadeve ena in ista reč. Za prvo, ki poleg ikon vključuje še neke druge informacije je verjetno uporabljen ObjectDock (morda RocketDock glede na to, da se njegova ikona nahaja na namizju) v navezi s kakšnimi dodatki ali pa Samurize.
Drugi je dock na Macu, tretja pa ali RocketDock ali pa ObjectDock.
Drugi je dock na Macu, tretja pa ali RocketDock ali pa ObjectDock.
bluefish ::
najmanj obremeni RocketDock, ki mu sledi Samurize. ObjectDock je sicer po mnenju mnogih najboljši, vendar pa je tudi dokaj požrešen.
Na teh slikah je pa na prvi spet samo OS X, na drugi je verjetno ena od preoblek za WMP, na tretji pa so verjetno res zgolj ikone. Sodeč po sliki se gre za Kubuntu Linux. Linux pa omogoča loseless povečavo ikon, saj so v SVG formatu.
Na teh slikah je pa na prvi spet samo OS X, na drugi je verjetno ena od preoblek za WMP, na tretji pa so verjetno res zgolj ikone. Sodeč po sliki se gre za Kubuntu Linux. Linux pa omogoča loseless povečavo ikon, saj so v SVG formatu.
Sasquat ::
na prvi sliki je uporabljen Yahoo Widgets z Informerjem. Mislim seveda na cisto prvi sliki zgoraj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sasquat ()
na prvi sliki je uporabljen Yahoo Widgets z Informerjem. Mislim seveda na cisto prvi sliki zgoraj.
Kaj pomeni z informerjem? Sem iskal yahoo widgets vendar ga nisem našel
fulgur ::
Ali se da s kakšnim programom tudi spremeniti orodno vrstico v Windowsih (ne da nastane nova na namizju, ampak da se modificira obstoječa Windowseva).... recimo da se spreminja oblika in barva.... in poleg tega še spremenjen izgled ikon, oken.... Obstaja kaj takega?
strictom ::
Sem probal ta RocketDock in mi je super zadeva. Sem se kar hitro navadil.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Slo-tech superpi team: intel core 2, i5, i7 & amd am2, am3 lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Navijanje | 283161 (43754) | krneki0001 |
» | [W7] Kako se znebiti Start vrsticeOddelek: Operacijski sistemi | 877 (670) | Jst |
» | Pripomočki na namizjuOddelek: Operacijski sistemi | 2015 (1704) | urosp |
» | [Windows 7] Kateri Application Launcher (Rocketdock)Oddelek: Programska oprema | 2374 (2046) | Jst |