Forum » Strojna oprema » Priklop 24 pinskega priključka na matično ploščo.
Priklop 24 pinskega priključka na matično ploščo.
Mitja358 ::
Pozdravljeni,
danes sem vse komponente prekladal v novo ohišje in se mi je zataknilo pri priključevanju napajanja za matično ploščo. 4-pinski, ki je razdruženo z 20 pinskih mi je šelk gor priklopit. Ko pa hočem še 20 pinov gor priklopit pa pritisnem s tako močjo, da se plošča ukrivi in tale 20 pinski se ne zaskoči in videti je ga gre še približno pol milimetra v podnožje.
Naj pritisnem še močneje?
danes sem vse komponente prekladal v novo ohišje in se mi je zataknilo pri priključevanju napajanja za matično ploščo. 4-pinski, ki je razdruženo z 20 pinskih mi je šelk gor priklopit. Ko pa hočem še 20 pinov gor priklopit pa pritisnem s tako močjo, da se plošča ukrivi in tale 20 pinski se ne zaskoči in videti je ga gre še približno pol milimetra v podnožje.
Naj pritisnem še močneje?
mesoreznica ::
Probaj samo 20 pinskega priklopit. Če gre komot noter potem se ti zatakne pri povezavi z 4 pinskim. Tisti malo nosilčki, ki držijo potem 4 pinskega pritisnjenega z 20 pinskim.
LP
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
Mitja358 ::
Probaj samo 20 pinskega priklopit. Če gre komot noter potem se ti zatakne pri povezavi z 4 pinskim. Tisti malo nosilčki, ki držijo potem 4 pinskega pritisnjenega z 20 pinskim.
LP
¸Bom poskusil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7059 (5108) | Win8NonGrata |
» | Star, na novo sestavljen računalnik se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 2860 (2114) | fosil |
» | napajalnik se užge, matična plošča se odziva neprimernoOddelek: Strojna oprema | 3851 (3555) | Pyr0Beast |
» | Napajalnik LC Power 550W - NasvetOddelek: Pomoč in nasveti | 2415 (1825) | PacificBlue |
» | Tagan (480W) in 4 pinski 12V priključekOddelek: Strojna oprema | 1780 (1550) | ddeben |