» »

Lenovo T60 ThinkVantage recovery

Lenovo T60 ThinkVantage recovery

svejk ::

torej imam T60 in gor so že po defaultu na skriti particiji naloženi Winxp...očitno je nekdo pred menoj pobrisal ThinkVantage recovery, ki se aktivira z modrim gumbkom na laptopu...ima kdo idejo kako to porihtat, da zadeva začne špilat?

rini ::

Hvala vsem, težavo sem pravkar odpravil po večih poskusih ;)

Hvala vsem, težavo sem pravkar odpravil po večih poskusih ;)

in kako si to rešil?

zee ::

Jaz sem to resil tako, da sem sistem obnovil iz Recovery medijev, ki sem jih naredil enkrat prej. Zadeva sicer kompletno zradira trdi disk in vzpostavi zacetno (=tovarnisko) stanje, ampak potem vse deluje tako kot mora.

Prenosnik: Lenovo x60s.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

he he....ja ce mas te recovery medije je fajn...jaz jih nisem zraven dobil....niti nisem nikoli uspel narediti backup ;)

zee ::

Poklici uvoznika (DISS d.o.o.) in razlozi situacijo. Jaz sem samo zaradi tega nesel prenosnik na servis, kajti nasel nisem nobene variante, da bi lahko obnovil Recovery particijo. 8-O

Ko sem prenosnik dobil nazaj, sem si najprej naredil Recovery medije.

Aja, se to: v tujini lahko recovery medije tudi kupis, pri nas to kakopak ni mogoce.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

fujtajksel ::

Da ne delam nove teme gre tale rant v podaljšek najbližje.
Sicer ne neposredno v zvezi z recovery particijo (namenjeno obnovi začetnega sistema), ampak s priloženim "Enhanced backup and recovery" softverom (za varnostne kopije tvojih programov in podatkov).
Torej, s to zadevo sem dve leti kao shranjeval varnostne kopije. Ko sem končno enkrat pogledal shranjeno z recovery orodjem, se izkaže, da najde le začetni full backup in trideset inkrementalnih. Potem pa nič več, čeprav je vedno nekej mlel. K sreči ničesar nisem nujno rabil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljši Windowsi!

Oddelek: Operacijski sistemi
245320 (4249) solatko
»

Kje naj dobim windows 7 starter za formatiranje netbooka?

101473 (1387) Dromar
»

TOSHIBA satellite L650-11r WLAN driver

Oddelek: Pomoč in nasveti
152801 (2591) Stupo
»

Dostop do recovery particije

5996 (883) axee
»

Operacijski sistem na HP