Forum » Mobilne tehnologije » Kako veš da telefon ni ukraden če nimaš papirjev (nokia) se da preverit IMEI?
Kako veš da telefon ni ukraden če nimaš papirjev (nokia) se da preverit IMEI?
;-) ::
se da kako preverit IMEI če nimaš papirjev da ni telefon ukraden?
Edit:emai =)))
Edit:emai =)))
- spremenil: ;-) ()
OmegaBlue ::
IMEI mater..
Drugače naljažje tako da pokličeš operaterja/policijo in povprašaš - če je bil prijavljen.
Ni pa nobenega garantiranega načina.
Drugače naljažje tako da pokličeš operaterja/policijo in povprašaš - če je bil prijavljen.
Ni pa nobenega garantiranega načina.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ja kako pa naj vem da nebom kupil ukradenega telefona če nima papirjev?
Na 1x bojo sam angelčki v modrem doma pa nem vedel zakaj?
Na 1x bojo sam angelčki v modrem doma pa nem vedel zakaj?
OmegaBlue ::
Pa ti znaš brat?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Ja kaj hočem klicati slovensko policijo in operaterje če so telefoni iz nemčije.
Prodajalec pravi da jih je kupil več in se še hoče rešit zadnjih treh zato jih da poceni. Zraven pa da polnilec in usb kabel.
Zatrdil mi je da ni ukraden...zdaj pa sem v dvomih.
Prodajalec pravi da jih je kupil več in se še hoče rešit zadnjih treh zato jih da poceni. Zraven pa da polnilec in usb kabel.
Zatrdil mi je da ni ukraden...zdaj pa sem v dvomih.
bluefish ::
Fino, da poveš šele sedaj.
In koliko telefonov sploh rabiš, če pa nekje drugje sprašuješ o E51.
In koliko telefonov sploh rabiš, če pa nekje drugje sprašuješ o E51.
Ja sprašujem oz kupujem e51 ali e50. Samo mi je n95 8gb za 180€ mikava ponudba...
Kaj zdaj pravite. bodo težave če kupim ali ne...
mnenje
Kaj zdaj pravite. bodo težave če kupim ali ne...
mnenje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
To bom tako opazil če so fejk. Samo drugače me skrbi da nebo kakih problemov nepotrebnih z policijo ali pa kaj.
blackbfm ::
To bom tako opazil če so fejk. Samo drugače me skrbi da nebo kakih problemov nepotrebnih z policijo ali pa kaj.
To je pač tveganje če kupuješ stvar brez papirjev. Če tega tveganja nisi zmožen/pripravljen sprejet potem nevem kaj se sploh matraš.
Karen ::
Naredi pogodbo. Če boš imel vse podatke o prodajalcu preverjene, pa ti bo s pogodbo jamčil da predmet pogodbe nima stvarnih in pravnih napak (to da je ukraden je pravna napaka), pa preveriti je treba če je plačilno sposoben, pa je. Če se izkaže da je ukraden ti ga bodo vseeno vzeli, le oškodnino boš lahko zahteval nazaj. Sicer pa: tudi IMEI je mogoče na večini telefonov na novo vpisati z ustreznimi orodji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zafrkniti tistega,ki ti je ukradel mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27655 (9568) | nergac |
» | Nakup novega telefona od fizične osebe in pravne poslediceOddelek: Mobilne tehnologije | 3993 (3372) | Pesimist |
» | Najden mobilni telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13670 (11258) | jozekuch |
» | Ukraden telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 15870 (14238) | Mcsin |
» | Kako izsledit Android telefon (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30797 (29071) | St235 |