Forum » Mobilne tehnologije » Nokia kot wlan modem
Nokia kot wlan modem
gaylords ::
Zaime me če ima kdo kakršnkoli nasvet oziroma če kdo ve ali je to sploh mogoče in sicer da bi noki prek kabla povezov z računalnikam in potem bi se s telefonom povezal prek wlana in bi lahko brskal po internetu.
Hvala za odgovore:p
Hvala za odgovore:p
- premaknil iz Pomoč in nasveti: OmegaBlue ()
Kforge ::
js se lahko z računalnikom povežem na intrnet prek nokie.sepravi pač net mi dela tudi ko je omrežni kabel izključe.rabiš program nokia pc suite za tvoj telefon in pol maš not možnost povezava z internetom.k si not vsakič nastaviš ponudnika mobitel oz tvojega operaterja.js mam đabest in mi zgleda tam dol žre tist 1gb k je zastonj.hitrost je sicer okoli 500kb/s ampak dela presenetljivo hitro.to mi dela v rovtah in ne v mestu.mam pa 6233.
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kforge ()
xxBanankoxx ::
Če iamš visto naredi naslednje:
Priklopiš nokio preko usb kabla in počakaš da se priklopi nokia suite
Klikneš start
control panel(nadzorna plošča)
network and sharing centre
set up a conection or network (levo zgoraj)
izbereš 3 opcijo (set up a dial up conection)
Dial up number: *99# (tole vpišeš)
User name: mobitel (tole vpišeš z malimi črkami)
Pasword: internet (tole vpišeš z malimi črkami)
In daš create TO JE TO Verjetno oz. mogoče ti ne bo delalo, v tem primeru napiši in napisal ti bom naslednje nastavitve (nekakšno kodo, katero vpišeš potem zagotovo dela)
Upam, da bo komu prišlo prav, meni je saj imam itak đabest
Klikneš start
In daš create TO JE TO Verjetno oz. mogoče ti ne bo delalo, v tem primeru napiši in napisal ti bom naslednje nastavitve (nekakšno kodo, katero vpišeš potem zagotovo dela)
Če iamš visto naredi naslednje:
Klikneš start
kolk ti pa požre kej to dol z đabesta?nism še gledal ampak se mi zdi da zelo malo.
lp
xxBanankoxx ::
Če iamte đabest in bi radi, da vas z sms-jem opozori kadar boste porabili 90% neta napišite sms: PORABAA K na 1919 (nism se zmotu 2x a je zadi-porabaa)
Drugače pa maš kar dosti tega neta, jaz sem vsak dan 2-3 ure na njemu pa sm porabu 6% v 12 dneh hehe
lp
Drugače pa maš kar dosti tega neta, jaz sem vsak dan 2-3 ure na njemu pa sm porabu 6% v 12 dneh hehe
lp
Če iamte đabest in bi radi, da vas z sms-jem opozori kadar boste porabili 90% neta napišite sms: PORABAA K na 1919 (nism se zmotu 2x a je zadi-porabaa)
lp
6% z đabesta če imaš povezavo na komp?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kforge ()
blazh88 ::
Ja, če prav razumem in bi rad imel Nokio kot WLAN kartico zadeva ni možna, ker je v Nokijinih mobilnikih opcija "modem" mišljena samo za povezavo preko mobilnega omrežja in tako plačuješ vsak prenešen kb posebej. Žal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7 format samo C diskOddelek: Operacijski sistemi | 2157 (1881) | gddr85 |
» | Katera naročnina se najbolj splača?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2427 (1892) | Jebac18 |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 733 (688) | def0r |
» | Raspppoe vprašanjeOddelek: Omrežja in internet | 1160 (1059) | elasto_mania |
» | Adsl povezavaOddelek: Programska oprema | 1693 (1339) | zvitorepec |