Forum » Pomoč in nasveti » PC se ne zboota (več)
PC se ne zboota (več)
aiko ::
Imam en starejši pc, kateri je preverjeno deloval bp do kakega tedna nazaj, ko sem ga izklopil iz elektrike..
V glavnem, pobral sem vse komponente iz ohišja, ter ga sestavil na tleh - parket (dobesedno), da sem sprobal en disk..... ampak...zadeva se ne zboota. Ko ga štartam, poblenda tipkovnica, miška sveti, ventilatorji se vrtijo, slike pa ni. Probal sem z dvemi AGP grafičnimi, ter z pci. Sem tudi odstanil baterijo iz plate za par minut (reset biosa) pa nič... Kak nasvet?
Mislil sem ga uporabit za divx player.
Konfiguracija:
Asus A7V-E
Duron 900
Ge force4
512 sd ram
V glavnem, pobral sem vse komponente iz ohišja, ter ga sestavil na tleh - parket (dobesedno), da sem sprobal en disk..... ampak...zadeva se ne zboota. Ko ga štartam, poblenda tipkovnica, miška sveti, ventilatorji se vrtijo, slike pa ni. Probal sem z dvemi AGP grafičnimi, ter z pci. Sem tudi odstanil baterijo iz plate za par minut (reset biosa) pa nič... Kak nasvet?
Mislil sem ga uporabit za divx player.
Konfiguracija:
Asus A7V-E
Duron 900
Ge force4
512 sd ram
Pyr0Beast ::
Napajalnik zelo vrjetno .. ali si pa proc spohal, če si kaj hladilnik rihtal ..
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
imallears ::
Dej še ram mal sprobi. Če maš več ploščic probi z vsako posebej najprej, če še ne bo delalo pa probi staknt nekje še kakšno. Če pa še useen ne bo delalo pa ne vem.
Pyr0Beast ::
Ne rabiš, dosti je, da ga kaj preveč rukneš.
Ti je izvijač kdaj zdrsnil ?
Ti je izvijač kdaj zdrsnil ?
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7181 (5127) | GTX970 |
» | Obnovitev starega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9063 (8096) | Tomaž |
» | ASUS M4A89GTD + Phenom II 1090T + Patriot 1600Mhz ram - težavaOddelek: Strojna oprema | 1264 (994) | Jst |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5510 (4226) | Timmah |
» | Čuden shutdown na Abit Bx6 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1477 (1293) | luni |