Forum » Kaj kupiti » Sestavljanje laptopa
Sestavljanje laptopa
SLOxD ::
Zanimam me če se kaj takega sploh splača ali pa je to preveliko tveganje. Če bi kako je z iskanjem delov in hlajenjem?
LuGi ::
Kvazi sestavljanje..kupis barebone(ohisje+maticna) in nato dokupis procesor, ram, disk, ine ostale mini pcie zadevce.. Se ti splača? Ne.
SLOxD ::
a je to drugač že gdo naredu. Ker se mi zdi zelo tvegana zadeva. Sem recimo že velikrat slišov da je nekdo sestavil PC.
fosil ::
Pred časom so nekateri to še počel. Ampak danes so pa prenosniki tako pocen, da se ne splača.
Tudi nimaš toliko svobode, kot pri običajnem pc-ju kjer dejansko izbereš vsako stvar posebej. Tukaj kupiš barebone prenosnik, kar pomeni ohišje+monitor+tipkovnica+matična vse v enem paketu. Nato pa dokupiš samo še cpu, ram, disk pa mogoče še grafično.
Boš pa tudi v Sloveniji precej težko dobil barebone. Tako da na koncu imaš dejansko večjo izbiro če izbiraš kar med sestavljenimi prenosniki. Pa še cenejš je.
Tudi nimaš toliko svobode, kot pri običajnem pc-ju kjer dejansko izbereš vsako stvar posebej. Tukaj kupiš barebone prenosnik, kar pomeni ohišje+monitor+tipkovnica+matična vse v enem paketu. Nato pa dokupiš samo še cpu, ram, disk pa mogoče še grafično.
Boš pa tudi v Sloveniji precej težko dobil barebone. Tako da na koncu imaš dejansko večjo izbiro če izbiraš kar med sestavljenimi prenosniki. Pa še cenejš je.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noro poceni notesnikOddelek: Kaj kupiti | 1963 (1963) | Belcebub |
» | Kaj mislite o novih MSI-jevih notesnikih Megabook GX700 in GX710Oddelek: Kaj kupiti | 1562 (1271) | guljox |
» | Anni FL90 prenosnik (Novo)Oddelek: Kaj kupiti | 4115 (3102) | Miha76 |
» | Prenosni računalnik !!Oddelek: Kaj kupiti | 1726 (1436) | ant |
» | Kupujem prenosnik za ~300 kSITOddelek: Kaj kupiti | 1575 (1408) | FANATIK |