Forum » Strojna oprema » Konektor za napajanje maticne plosce
Konektor za napajanje maticne plosce
ZlobneZ ::
Pozdravljeni,
imam maticno plosco Gigabyte GA-EP45C-DS3R , dilema se pojavil, da je na maticni plosci konektor za dodatno napajanje 6 pinski, docim napajalnik [550W] premore standardni 4 pinski konektor [12V 4 pin mainboard]. Je to pogojno kompatibilno? hvala
imam maticno plosco Gigabyte GA-EP45C-DS3R , dilema se pojavil, da je na maticni plosci konektor za dodatno napajanje 6 pinski, docim napajalnik [550W] premore standardni 4 pinski konektor [12V 4 pin mainboard]. Je to pogojno kompatibilno? hvala
solatko ::
Šest ali osem. Na napajalniku še nisem zasledil 6 pinskega konektorja za napajanje CPU-ja. Tvoja plata ima 4+4 pinski konektor in deluje plata normalno tudi na 4-ih, samo v navodilih poglej kateri del, če boš falil se računalnik ne bo postavil, skurt pa nimaš kaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
Prav imas 8 pinski, zatipkal. Se lahko napaja z 4 pinskim al bo treba v nakup drugega napajalnika?
Odgovor je gor, jaz bi vsekakor nabavil novejši napajalnik, saj boš imel probleme tudi z grafičnimi karticami - 6 pinski priklopi, ki jih ta napajalnik prav tako nima.
Hec je da sem ta napajalnik kupil poleg, imam poleg se nek konektor 6+2, samo ga nikakor ne spravim v oni 8 pinski konektor.
Ta je za grafiko. Saj za silo je zadosti 4 pinski, na Asusovi plati se vklopi v tisti del, ki je bližje cpu-ju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: solatko ()
Pyr0Beast ::
nic ne bo hudega
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
gor imam intela E7300 in sodec po temperaturi je dalec od +150W. Imam pa se eno vprasanje, ko restartam racunalnik ali grem v bios in se restarta racunalnik, mi zacne vrteti CD in DVD pogon [oba sta prazna], ventilator na procesorju gre na max. obrate in ni drugega izhoda kot da drzim gumb za vklop racunalnika. To se zgodi samo ce restartam racunalnik, ce rac. v WIN ugasnem ni problem.
Sem se spravil obremenit procesor in sem dobil nazaj napako "-FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 ."
Kaksna ideja kaj vse je lahko narobe, aha, vse nastavitve v biosu, so privzete oz. na auto. Tako da o kaksnih prenizkih/previsokih napetostih naj nebi bilo govora.
Sem se spravil obremenit procesor in sem dobil nazaj napako "-FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 ."
Kaksna ideja kaj vse je lahko narobe, aha, vse nastavitve v biosu, so privzete oz. na auto. Tako da o kaksnih prenizkih/previsokih napetostih naj nebi bilo govora.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop SATA napajalnega kabla. Vrstni red.Oddelek: Strojna oprema | 2339 (2018) | SuperVeloce |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7059 (5108) | Win8NonGrata |
» | Menjava napajalnika, delajo le ventilatorjiOddelek: Strojna oprema | 2015 (1783) | Janac |
» | converter 8 v 4 pin.. a bo delal?Oddelek: Strojna oprema | 2042 (1871) | mihco |
» | Zagnati Napajalnik brez matične??Oddelek: Strojna oprema | 1569 (1311) | jureus |