Forum » Pomoč in nasveti » Datoteka docx
Datoteka docx
gt55gre ::
Pozdravljeni , kako bi lahko odprl datoteko docx. Ko jo odprem v wordu mi ,da na izbiro neko kodiranje . oz mi nariše heroglife.
Duhec ::
Na MS Office strani si brezplačno prenesi Office Compatibility Pack za Word, Excel in PowerPoint 2007 file formate.
Inštaliraj ga in lahko boš odpiral docx, xlsx ...
Inštaliraj ga in lahko boš odpiral docx, xlsx ...
Ajrina ::
Da ne odpiram nove teme.. Na enem računalniku imam nameščene Office 2003 in Compatibility Pack. Ob dvokliku novih office dokumentov namesto, da ga konvertira, compatibility pack odpre dialog, ki ponuja shranjevanje v stari različici. To datoteko se potem da lepo odpreti. No, moti me, da tako kot na drugih računalnikih ne konvertira in takoj ne odpre. Kakšna ideja (razen tega, da namestim nove office)?
Ajrina ::
Rešitev najdena Privzet program za odpiranje mora biti npr. za excel ta, ki se nahaja v c:/program files/microsoft outlook/office 11/excel, ne pa c:/program files/microsoft outlook/office 12/excelconv. Enako velja za word in powerpoint.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (1001) | Duhec |
» | Kupim office 2007, 2010Oddelek: Kaj kupiti | 997 (891) | krneki0001 |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17402 (15474) | Icematxyz |
» | WordXP se zažene v združljivostnem načinu...?Oddelek: Programska oprema | 1515 (1373) | Mati |
» | word 2003/2007Oddelek: Programska oprema | 2796 (2713) | rajko |