» »

Prenosnik - težava z zagonom

Prenosnik - težava z zagonom

klemen135 ::

Imam težave s svojim prenosnikom in sem se obrnila na vas, če mi zna kdo svetovati...
In sicer imam hp pavilion dv6448se. Včeraj sem hotela 'zbuditi' računalnik iz 'sleep mode', pa je sicer začel šrotati ampak je ekran ostal črn, zato sem ga restartala (batrijo sem vzela ven in jo dala nazaj notri, drugače ni šlo), potem pa je bilo vse ok.

Danes se je ponovil enak problem. Le da ko sem računalnik ponovno zagnala, je ekran ves čas ostal popolnoma črn, računalnik pa se niti ni zagnal do konca ampak se je po petnajstih sekundah sam izklopil (sklepam glede na zvok in lučke, enkran tako ni delal) in se kako sekundo kasneje zopet prižgal. No potem je ves čas delal isto - se prižigal in ugašal, dokler nisem po 10min vzela ven baterija in ga prisilila, da je umrl :).

Zdaj sem prišla domov, računalnik vzela iz torbe in vse dela normalno. Kaj bi bilo narobe? Samo čakam, kdaj bo naslednjič spet zaštekal. Jaz sem razmišljala, da je problem v kakšnem kontaku, glede na to da je za tem, ko sem ga nesla domov in tukaj prižgala, začel normalno delat....

Hvala za pomoč, Nika
www.Slo-Glasbenik.net - Čaka na moderatorje

Pyr0Beast ::

Dela enako brez baterije ?
Pomaga ce malce premikas/majes konektor za strom ?
Probala, ce stikalo za LCD deluje ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

klemen135 ::

Dela enako če je povezan s kablom al prek baterije ali pa oboje... Konektorja za strom res nisem kaj dosti premikala, je pa bila baterija not tak da v vsakem primeru energije mu ni falilo (kljub krizi ;))....
Stikalo za LCD... hmmm kje bi pa naj to bilo :D?
www.Slo-Glasbenik.net - Čaka na moderatorje

Pyr0Beast ::

Ce imas moznost in je v garanciji ga odnesi na servis.

Stikalo za 'LCD' dejansko vklaplja/izklaplja osvetlitev ekrana. Ponavadi je na zgornji levi strani spodnjega dela prenosnika, nekje tam, kjer se stikata ekran in ta spodnji del. Zgleda kot majhna palcka ki strli ven.

Ce tega ni je stvar izvedena magnetno, tako tudi odpadejo tezave.

Drugace pa, lahko bi rekel, da prenosnik umira. Mogoce bi bilo dobro pogledati, kaksne so kaj temperature.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
19925428 (8185) hojnikb
»

Težave matična plošča

181185 (802) solatko
»

Računalnik se ne prižge

4317853 (13976) G_mAn
»

Računalnik se ne odziva