Forum » Pomoč in nasveti » Priklop Ruterja linksys wrt54gl
Priklop Ruterja linksys wrt54gl
eurora ::
Lep pozdrav,upam da bom dovolj jasen,ker z ruterji nimam blage veze.Sem uporabnik amisovega omrezja,katerega imam priklopljenega na starem racunalniku.Ker pa sem se selil v novo stanovanje sem si omislil ruter.Novo stanovanje je oddaljeno priblizno 50 metrov od ruterja,sosednja hisa,vmes so tri stene.
V stanovanju imam nov racunalnik z mrezno kartico Realtek RTL8185.Racunalniku sem ustvaril brezzicno povezavo.Mogel sem tudi vstaviti usb kluc da mi je shranilo neke podatke.To je na novem ra�. tudi vse.Naťlo mi je povezavo,vendar ne moje;zgleda da od drugega ruterja.
Zdaj pa da povem kako imam priklopljen ruter+stari ra�unalnik.-Iz zemlje v modem(tanek konektor)iz modema v mreŞno kartico(debelejťi konektor),ter iz modema v ruter(isti konektor,kot iz modema v mreŞno).Tako kot je prikazano tudi na cd-ju v postopku skozi katerega greť.Tu mi zdaj tudi ni jasno,ker ne dokon�am postopka.�e grem wireles setup mi napiťe da morem pritisniti gumbek na desni strani;pritisnem in po�akam da neha utripat.Tu imam dve moŞnosti;next-napiťe da morem preverit �e imam priklopljen ruter in da moram po�akat da mi lu�ka neha utripat;neha utripat,next-vendar se mi spet prikaŞe okence,kot sem prej napisal.In tu ve� ne gre naprej.
Imam ĹĄe tu nato drugo moĹžnost-enter wireles settings manualy;kliknem in
V stanovanju imam nov racunalnik z mrezno kartico Realtek RTL8185.Racunalniku sem ustvaril brezzicno povezavo.Mogel sem tudi vstaviti usb kluc da mi je shranilo neke podatke.To je na novem ra�. tudi vse.Naťlo mi je povezavo,vendar ne moje;zgleda da od drugega ruterja.
Zdaj pa da povem kako imam priklopljen ruter+stari ra�unalnik.-Iz zemlje v modem(tanek konektor)iz modema v mreŞno kartico(debelejťi konektor),ter iz modema v ruter(isti konektor,kot iz modema v mreŞno).Tako kot je prikazano tudi na cd-ju v postopku skozi katerega greť.Tu mi zdaj tudi ni jasno,ker ne dokon�am postopka.�e grem wireles setup mi napiťe da morem pritisniti gumbek na desni strani;pritisnem in po�akam da neha utripat.Tu imam dve moŞnosti;next-napiťe da morem preverit �e imam priklopljen ruter in da moram po�akat da mi lu�ka neha utripat;neha utripat,next-vendar se mi spet prikaŞe okence,kot sem prej napisal.In tu ve� ne gre naprej.
Imam ĹĄe tu nato drugo moĹžnost-enter wireles settings manualy;kliknem in
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IT administratorOddelek: Loža | 5531 (3898) | Invictus |
» | Nenavaden ramOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (1108) | unior |
» | PS2 emulatorOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (659) | F-22 |
» | Kalkulator-problemOddelek: Programiranje | 1342 (1275) | Tutankhamun |
» | problemi z video kontrolerjem (oz. grafično)Oddelek: Pomoč in nasveti | 904 (850) | Zheegec |