Forum » Pomoč in nasveti » procesor, hladilnik,...
procesor, hladilnik,...
bodom ::
zio.
imam plato ECS Elitegroup K7S5A. In se zdej odločam, da bi dal gor AMD Athlon XP 2000+, na Mlacom-u so rekli, da je to možno. Le BIOS, da bi blo treba nadgradit verjetno. Kako?
Pa še to...Zdej mam AMD 900 in gor hladilnik Zalman-CNPS6000-AlCu. PA me zanima, a bo dovolj za AMD-ja 2k?
Hvala!
LP
imam plato ECS Elitegroup K7S5A. In se zdej odločam, da bi dal gor AMD Athlon XP 2000+, na Mlacom-u so rekli, da je to možno. Le BIOS, da bi blo treba nadgradit verjetno. Kako?
Pa še to...Zdej mam AMD 900 in gor hladilnik Zalman-CNPS6000-AlCu. PA me zanima, a bo dovolj za AMD-ja 2k?
Hvala!
LP
kuglvinkl ::
no, bo ksn odgovor?.....
Napiše se bump, ali kaj manj živčnega.
Za Zalmana poglej na AMDjevo stran in pa Zalmanovo, če lahko hladi 2000+.
Poglej še na ECSjevo stran, če zadnji BIOS prenese ta procesor (sej ne da ga nebi, jeba bi bila lahko samo z prenizkim množilnikom).
Napiše se bump, ali kaj manj živčnega.
Za Zalmana poglej na AMDjevo stran in pa Zalmanovo, če lahko hladi 2000+.
Poglej še na ECSjevo stran, če zadnji BIOS prenese ta procesor (sej ne da ga nebi, jeba bi bila lahko samo z prenizkim množilnikom).
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava internet straniOddelek: Izdelava spletišč | 862 (663) | kunigunda |
» | Napoved za odmero dohodnine - olajšaveOddelek: Loža | 1646 (1071) | largie |
» | grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1270 (836) | Dr_M |
» | Crknil vent na radeonu! Nakup novega tihega ventaOddelek: Strojna oprema | 820 (693) | dady |
» | comp. za grafično oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 1429 (1314) | MI_KO |