Forum » Omrežja in internet » za torrente: firmware tomato ali DD-WRT ?
za torrente: firmware tomato ali DD-WRT ?
Theone2005 ::
Imam nov router WRT54GL in me zanima s katerim firmwarom se boljše obnese router pri torrentih? Kolikor vem do zdaj ima DD-WRT več funkcionalnosti, tomato pa je easy za upravljanje..Mene zanima predvsem samo kateri je primernejši za normalno delovanje torrentov in kaj je posebej treba nastavit..
LP
LP
jan01 ::
Najboljši je tomato (oz še boljši tomato mod victeka http://victek.is-a-geek.com/tomato.html
(pa ne pozabi po uspešnem flashanju pravilno naredit hard reset!)
(pa ne pozabi po uspešnem flashanju pravilno naredit hard reset!)
TOP ::
Ti daj gor navadno tomato in nerabi nobenega hard reseta,jaz sem dal in sem super zadovoljen,dela vse super brez problemov.
@TOP
tisti mod deluje še hitreje pri velikem torrentanjem... Clear nvram prek guija ne počisti čisto vsega in so velikokrat nenavadni problemi...
tisti mod deluje še hitreje pri velikem torrentanjem... Clear nvram prek guija ne počisti čisto vsega in so velikokrat nenavadni problemi...
Theone2005 ::
kaj pa glede tcp/ip omejitve, ki bi jih naj imel sp2 na xp-jih ? se to splača spreminjat s hackom al ni neke velike pridobitve?
mihec87 ::
Jan01 v čem je razlika pri vicek modu med tema dvema Tomato RAF 1.23.8025 ter Tomato RAF 1.23.8505ND
ND verzija ima novejše broadcomove wireless driverje. Novejši driverji ne delajo pri starejših routerjih(npr linksys wrt54g v1...). V glavnem posnameš verzijo ND. Če imaš kake probleme s wirelessom pa posnemeš drugo verzijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
gruntfürmich ::
men se je zdelo da tomato ne vpliva dobro na odzivnost oz. je bila odzivnost z dd-wrt boljša ko je bilo veliko povezav gor obešenih na router...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router ne določi IP prenosniku z VistoOddelek: Omrežja in internet | 1503 (1321) | amigo_no1 |
» | linksys wrt54gl ali ?Oddelek: Kaj kupiti | 2290 (1719) | gregor |
» | QoS capable Linksys (wireless)?Oddelek: Omrežja in internet | 1702 (1537) | buneech |
» | problem tomato+wirelessOddelek: Omrežja in internet | 2232 (1852) | xandros |
» | IPTV preko wireless na laptop ne gre !!!Oddelek: Omrežja in internet | 2827 (2570) | All |