Forum » Loža » Šotor v grčijo
Šotor v grčijo
Zeberdee ::
Za nami je novo leto, sedaj pa načrtovanje poletnih počitnic.
Šotor je pod nujno. Letos ne bi šel na hrvaško, čeprav nimam slabih izkušenj.
S šotorom in vso navlako pride tudi avto. Iz Benetk je dosegljiv le Krf (tudi celina, ampak potem se cena za potovanje iz bogih 300 € (2 osebi + avto) podvoji - če govorimo o Kreti recimo) - zato me zanima.
1. Ali kdo pozna "bolj jugo vzhodno varianto", brez prestopanja (iz Benetk nisem našel nič, še iz Ancone in Barija ne) - in izkušnje
2. Ali je kdo že kampiral na krfu. Tam sem bil na maturancu, ampak prav veliko nisem odnesel...
Šotor je pod nujno. Letos ne bi šel na hrvaško, čeprav nimam slabih izkušenj.
S šotorom in vso navlako pride tudi avto. Iz Benetk je dosegljiv le Krf (tudi celina, ampak potem se cena za potovanje iz bogih 300 € (2 osebi + avto) podvoji - če govorimo o Kreti recimo) - zato me zanima.
1. Ali kdo pozna "bolj jugo vzhodno varianto", brez prestopanja (iz Benetk nisem našel nič, še iz Ancone in Barija ne) - in izkušnje
2. Ali je kdo že kampiral na krfu. Tam sem bil na maturancu, ampak prav veliko nisem odnesel...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam Na Dopust (hrvaška odpade)Oddelek: Loža | 6238 (4479) | PrihajaNodi |
» | Kam na počitnice z budgetomOddelek: Sedem umetnosti | 6306 (5482) | stara mama |
» | Kako najceneje do Pariza in nazajOddelek: Loža | 3935 (3772) | heresjohnny |
» | Potovanje --> kam konec septembra?Oddelek: Loža | 7727 (6441) | nobodyelse |
» | Kam na maturantski izlet???Oddelek: Loža | 4188 (3583) | Fatboyslim |