Forum » Izdelava spletišč » Google
lol-a ::
Pozdravljeni!
Meni je google analiziral že spletno stran in si zapomnil moje ključne besedice moje spletne strani. Sedaj ko iščem vse o moji spletni strani mi najde vse kar je potrebno. Ampak preden sem stran do konca nastavil tako kot je treba mi je še zabeležil nekaj stvari, ki jih ne bi smel. In sedaj pod določenimi ključnimi besedicami v googlu najdem te stvari, ki jih ne bi smel
Kako naj sedaj odpravim te url-je iz googlove baze???
Zahvaljujem se za pomoč!
Meni je google analiziral že spletno stran in si zapomnil moje ključne besedice moje spletne strani. Sedaj ko iščem vse o moji spletni strani mi najde vse kar je potrebno. Ampak preden sem stran do konca nastavil tako kot je treba mi je še zabeležil nekaj stvari, ki jih ne bi smel. In sedaj pod določenimi ključnimi besedicami v googlu najdem te stvari, ki jih ne bi smel
Kako naj sedaj odpravim te url-je iz googlove baze???
Zahvaljujem se za pomoč!
Tody ::
Več ali manj jih ne. Zdej če te URL še vedno obstajajo pa bi jih rad preprečil potem je to mogoče z datoteko robots.txt Zdej če jih ni pa pusti da utonejo v pozabo.
Gost ::
Po mojem se bi pa dalo kaj hitreje z google webmaster tools. Tam je tudi opcija za odstranitev urljev, vendar res malo traja preden vse izbriše stran.
redkoenig ::
Prepreči dostop do URLjev v robots.txt poleg tega pa še v HTML kodi dodaj noindex parameter. Če imaš to kakšne zadeve do katerih hočeš dostopati samo ti jih daj pod geslo.
izdelava spletnih strani, spletni marketing - www.red-orbit.com
optimizacija strani - www.optimizacija.eu
optimizacija strani - www.optimizacija.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Objavljanje strani v Google in BingOddelek: Omrežja in internet | 1049 (879) | win64 |
» | Ogromno število neznanih IP-jev v spletni trgoviniOddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (910) | SeMiNeSanja |
» | Google ne najde moje spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5847 (4844) | Vzdevek |
» | Čimbolj neboleča predelava straniOddelek: Izdelava spletišč | 3329 (2220) | R33D3M33R |
» | Kadar želite kaj skriti, bodite temeljitiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2575 (2575) | minmax |