» »

Nadaljevanje Štoparja?

Nadaljevanje Štoparja?

R0K ::

Vprašanje.

Ali mogoče obstaja kakšno nadaljevanje te super knjiga? Meni je knjiga super, vendar me je konec malo razočaral in bi z velikim veseljem prebral še kakšno nadaljevanje.

Sem pa slišal, da obstajajo knjige o Štoparskem vodniku™ + mali maljon nekih dodatkov. To sm najdu na Kazii in to v angleščini. Besedila je precej dost, zato bi to raje bral v slo. Mogoče že kdo slišal za kaj takega?

Sicer pa. Ponudi kdo kakšno alternativo tej knjigi? Da bi se splačal brat?

Hvala, 10x!

_Mare_ ::

Seveda obstajajo nadaljevanja :D

Vsega skupaj je kar šest delov:
Štoparski Vodnik po Galaksiji;
Restavracija ob koncu vesolja;
O življenju, vesolju in sploh vsem;
Zbogom in hvala za vse ribe;
Pretežno neškodljiva;
Salmon of Doubts (še ni prevoda, ker je bila najdena po njegovi smrti :'()

Tako da imaš kar dosti branja 8-)

Aaaaaa.

HVALA!

Zato se je men zdel malo zgrešen konec! Jutr že letim v knjižnico!

Hvala še 1x!

Brane2 ::

ROK:

Zgleda, da ti nisi dojel bistva te knjige. Poleg tega, da je ta stvar tudi drugače čist odtrgana, je to

TRILOGIJA v PETIH delih. :D

Če si torej prbral eno knjigo, te stvari očitno še čakajo...

Men se knjiga zdi super. Prebral sem jo že 3x, ker sm mislis, a nism dojel bista. Ker sm mislu, da se knjiga ubistvu brez smisla konča.

In te butaste (sorry izrazu :8) ) knjižničarke mi niso mogle zaupat, da tem knjigam sledi še nadaljevanje.

Sicer sem pa jest vedel, da obstajajo še zgoraj navedene knjige, samo sm mislu, da se posebej.

Še to: prebral sem jo v treh jezikih ; angleščini, slovenščini in srbohrvaščini in zadnja varianta je IMHO precej pred drugima dvema...

Sergio ::

meni se zdi slovenski prevod zelo bogibogi... sem jo prebral v angleščini in zraven užival. heh, brane, če mi posodiš srbohrvaški prevod, bi še tega prebral :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Jaz sem si svojčas vse tri verzije sposodu u knjižnici Jožeta Mazovca v Mostah, verjetno jo majo pa tud drugje...

DoloresJane ::

Rok-
Adams ni pisal samo Štoparskega vodnika po galaksiji (in njegovih nadaljevanj) pač pa tudi precej ostalih knjig (uporabi cobiss :) ). Če knjižničarko prosiš, naj te odpelje do police z ZF in fantasy literaturo, boš tam našel veliko zanimivega branja in veliko različnih avtorjev.

Uživaj. Pri branju seveda.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Riba babilonka ali blebetalka?

Oddelek: Loža
203760 (3520) Thomas
»

Navdušujoča poletna branja...

Oddelek: Sedem umetnosti
273889 (3474) Opkow