Forum » Sedem umetnosti » Nadaljevanje Štoparja?
Nadaljevanje Štoparja?
R0K ::
Vprašanje.
Ali mogoče obstaja kakšno nadaljevanje te super knjiga? Meni je knjiga super, vendar me je konec malo razočaral in bi z velikim veseljem prebral še kakšno nadaljevanje.
Sem pa slišal, da obstajajo knjige o Štoparskem vodniku™ + mali maljon nekih dodatkov. To sm najdu na Kazii in to v angleščini. Besedila je precej dost, zato bi to raje bral v slo. Mogoče že kdo slišal za kaj takega?
Sicer pa. Ponudi kdo kakšno alternativo tej knjigi? Da bi se splačal brat?
Hvala, 10x!
Ali mogoče obstaja kakšno nadaljevanje te super knjiga? Meni je knjiga super, vendar me je konec malo razočaral in bi z velikim veseljem prebral še kakšno nadaljevanje.
Sem pa slišal, da obstajajo knjige o Štoparskem vodniku™ + mali maljon nekih dodatkov. To sm najdu na Kazii in to v angleščini. Besedila je precej dost, zato bi to raje bral v slo. Mogoče že kdo slišal za kaj takega?
Sicer pa. Ponudi kdo kakšno alternativo tej knjigi? Da bi se splačal brat?
Hvala, 10x!
_Mare_ ::
Seveda obstajajo nadaljevanja
Vsega skupaj je kar šest delov:
Štoparski Vodnik po Galaksiji;
Restavracija ob koncu vesolja;
O življenju, vesolju in sploh vsem;
Zbogom in hvala za vse ribe;
Pretežno neškodljiva;
Salmon of Doubts (še ni prevoda, ker je bila najdena po njegovi smrti )
Tako da imaš kar dosti branja
Vsega skupaj je kar šest delov:
Štoparski Vodnik po Galaksiji;
Restavracija ob koncu vesolja;
O življenju, vesolju in sploh vsem;
Zbogom in hvala za vse ribe;
Pretežno neškodljiva;
Salmon of Doubts (še ni prevoda, ker je bila najdena po njegovi smrti )
Tako da imaš kar dosti branja
Aaaaaa.
HVALA!
Zato se je men zdel malo zgrešen konec! Jutr že letim v knjižnico!
Hvala še 1x!
HVALA!
Zato se je men zdel malo zgrešen konec! Jutr že letim v knjižnico!
Hvala še 1x!
Brane2 ::
ROK:
Zgleda, da ti nisi dojel bistva te knjige. Poleg tega, da je ta stvar tudi drugače čist odtrgana, je to
TRILOGIJA v PETIH delih.
Če si torej prbral eno knjigo, te stvari očitno še čakajo...
Zgleda, da ti nisi dojel bistva te knjige. Poleg tega, da je ta stvar tudi drugače čist odtrgana, je to
TRILOGIJA v PETIH delih.
Če si torej prbral eno knjigo, te stvari očitno še čakajo...
Men se knjiga zdi super. Prebral sem jo že 3x, ker sm mislis, a nism dojel bista. Ker sm mislu, da se knjiga ubistvu brez smisla konča.
In te butaste (sorry izrazu ) knjižničarke mi niso mogle zaupat, da tem knjigam sledi še nadaljevanje.
Sicer sem pa jest vedel, da obstajajo še zgoraj navedene knjige, samo sm mislu, da se posebej.
In te butaste (sorry izrazu ) knjižničarke mi niso mogle zaupat, da tem knjigam sledi še nadaljevanje.
Sicer sem pa jest vedel, da obstajajo še zgoraj navedene knjige, samo sm mislu, da se posebej.
Še to: prebral sem jo v treh jezikih ; angleščini, slovenščini in srbohrvaščini in zadnja varianta je IMHO precej pred drugima dvema...
Sergio ::
meni se zdi slovenski prevod zelo bogibogi... sem jo prebral v angleščini in zraven užival. heh, brane, če mi posodiš srbohrvaški prevod, bi še tega prebral
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Jaz sem si svojčas vse tri verzije sposodu u knjižnici Jožeta Mazovca v Mostah, verjetno jo majo pa tud drugje...
DoloresJane ::
Rok-
Adams ni pisal samo Štoparskega vodnika po galaksiji (in njegovih nadaljevanj) pač pa tudi precej ostalih knjig (uporabi cobiss ). Če knjižničarko prosiš, naj te odpelje do police z ZF in fantasy literaturo, boš tam našel veliko zanimivega branja in veliko različnih avtorjev.
Uživaj. Pri branju seveda.
Adams ni pisal samo Štoparskega vodnika po galaksiji (in njegovih nadaljevanj) pač pa tudi precej ostalih knjig (uporabi cobiss ). Če knjižničarko prosiš, naj te odpelje do police z ZF in fantasy literaturo, boš tam našel veliko zanimivega branja in veliko različnih avtorjev.
Uživaj. Pri branju seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Riba babilonka ali blebetalka?Oddelek: Loža | 3760 (3520) | Thomas |
» | Navdušujoča poletna branja...Oddelek: Sedem umetnosti | 3889 (3474) | Opkow |
» | Znanstvena FantastikaOddelek: Sedem umetnosti | 3125 (2651) | Rudi |
» | Štopraski vodnik po galaksijiOddelek: Loža | 2196 (1851) | TheHijacker |
» | Kakšna dobra knjiga?Oddelek: Loža | 3283 (3017) | burekar |